Τελετή βράβευσης των αριστούχων Δήμου Λαυρεωτικής από το Ίδρυμα Αβραμίδη

Τις υποτροφίες του Ιδρύματος Αβραμίδη απένειμε χθες 7/9/2015 στους αριστούχους πρώην μαθητές ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς των σχολικών ετών 2009 και 2010 με αλφαβητική σειρά : Βασιλοπούλου Αναστασία, Ντούνα Αλεξάνδρα, Ντούνα Αντωνία και Χαριτάκη Μαρία.

Το Ίδρυμα ”Φιλόπτωχο και Αρωγής Ταμείο Οικογένειας Σωτηρίου & Πολυξένης Αβραμίδη”, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου προεδρεύει ο κ. Λουκάς, παρέχει 2 υποτροφίες ετησίως σε αριστούχους αποφοίτους Γενικών Λυκείων από το Λαύριο , με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της φοίτησής τους στην ανώτατη εκπαίδευση. Οι υποτροφίες δόθηκαν αναδρομικά στους δικαιούχους , οι οποίοι ήταν παρόντες στην τελετή βράβευσης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους βραβευθέντες και τους συνεχάρη για την αριστεία τους και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Λαυρεωτικής θα είναι πάντα αρωγός σε θέματα εκπαίδευσης σε όσους δημότες έχουν ανάγκη την στήριξή του.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.