Τίμησε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ο Δήμος Λαυρεωτικής

Με μια εκδήλωση – γιορτή τίμησε τους εισαχθέντες μαθητές από τα Λύκεια του Δήμου Λαυρεωτικής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαυρεωτικής, χθες 26/12/2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κερατέας.

Οι 120 φοιτητές παρέλαβαν τους επαίνους και τα δώρα τους μέσα σε εορταστικό κλίμα με πολλά χαμόγελα, χειροκροτήματα, επευφημίες αλλά και συγκίνηση από γονείς και καθηγητές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. 

Η τελετή βράβευσης είναι μια εκδήλωση-θεσμός που καθιερώθηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή και αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στις θυσίες και τον αγώνα των επιτυχόντων, αλλά και των οικογενειών τους.Τη βράβευση των παιδιών έκαναν ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και οι Διευθυντές των σχολείων.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Δημοτική Φιλαρμονική Κερατέας με το μαέστρο Γ. Οικονομάκη, αλλά και οι καλλιτέχνιδες Ερωφίλη και Αργυρώ Καπαρού με τα τραγούδια και τις μουσικές τους, ενώ υπήρχε και συμβολικό κέρασμα με γλυκά και αναψυκτικά.
Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς στον χαιρετισμό που απηύθυνε έδωσε συγχαρητήρια στους φοιτητές πλέον του Δήμου μας και ανέφερε ότι: «…Kάθε παιδί που πέτυχε στο πανεπιστήμιο, κατάφερε πολύ περισσότερα από μία θέση ανάμεσα στους κερδισμένους αυτής της ετήσιας μάχης. Aνοίξατε, με μεγάλη προσπάθεια, την πόρτα στη νέα, ενήλικη πλέον, ζωή. Χιλιάδες επιλογές ανοίγονται μπροστά σας, γιατί ευτυχώς η ζωή δεν είναι προδιαγεγραμμένος μονόδρομος. Και αυτά που θέλουμε στα 18 και μοιάζουν αδιαπραγμάτευτα, πολύ πιθανό να τα σκεπάσει η ορμή της ζωής τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, εσείς φέρατε εις πέρας τον πρώτο μεγάλο άθλο, με συνοδοιπόρο τις οικογένειές σας και σταθήκατε ανώτεροι των περιστάσεων. Οι μαθητές μας, φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε. Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να κερδίσουν αυτή τη μάχη θα ήθελα να ευχηθώ να βρουν τη δύναμη για  να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, να συνεχίσουν να υπηρετούν με συνέπεια τους στόχους τους, να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους, ώστε με μια νέα προσπάθεια να οδηγηθούν στην επιτυχία.»

 

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.