Τέλος των χερσαίων αθλητικών δραστηριοτήτων του Ν.Ο.Σ. για το 2016-2017

Με την  εκδήλωση της 10/06/2017  ο ΝΟΣ έκλεισε τις χερσαίες  αθλητικές δραστηριότητες  περίοδο  2016-2017  και από 01/07/2017 αρχίζουν οι δραστηριότητες υγρού στίβου με το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» στην κεντρική παραλία της Σαρωνίδας. Η εκδήλωση άρχισε με παρέλαση των μικρών αθλητών στο Γήπεδο υπό τους ήχους ύμνων Ολυμπιακών αγώνων, καταχειροκροτούμενοι από γονείς, φίλους και προσκεκλημένους.  Ακολούθησαν διάφορα δρώμενα δεξιοτήτων σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο ολοκληρώθηκε με την  απονομή μεταλλίων για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση επιβραβεύοντας την θέλησή τους για όλο και καλλίτερους αγώνες και πρόοδο. Μετά το πέρας ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Το ΔΣ του ομίλου εκφράζει την ευχαρίστηση στους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ   για ν απαρτίσουν το ΔΣ , και την ενεργό   συμμετοχή όλων των μελών και ιδία των γονέων να μην εγκαταλείπουν τα παιδιά στα γήπεδα χωρίς καμία επαφή με τον Όμιλο. 

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

 Η  Αντιδήμαρχος κ. Πέγκυ Γεωργοπούλου , ο Διευθυντής του  Δημοτικού Σχολείου κ. Αθ. Παπαγεωργίου  Σύμβουλος, η Κοινοτική Δημοτική σύμβουλος κ. Ζωή Χατζηκωνσταντή, η ΓΓ του Συλλόγου «Πανόραμα» κ. Γαλανού Καλλιόπη,  η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού  Σχολείου κ. Α. Καρούμπαλη, και ο Πρόεδρος Γονέων Κηδεμόνων Γυμνασίου κ. Κ. Αθανασιάδης, Μέλη  και Φίλοι του Ομίλου.

Το ΔΣ του ΝΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.