Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 14/6/2018 (VIDEO)

Παρουσιάζουμε μαγνητοσκοπημένη την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 14/6/2018. Μεγάλο μέρος της συνεδρίασης αναλώθηκε με την καταγγελία περί ξυλοδαρμού δημότη της Σαρωνίδας, στην οποία φέρεται ότι ενέχεται ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κ. Γαλάνης και έχει σχέση με την οικογενειακή επιχείρηση στην παραλιακή λεωφόρο (στο 1.10.45 λεπτό). 

Για μία φορά ακόμα και με διάφορες προφάσεις, δεν συζητήθηκε η ερώτηση της μειοψηφίας που έχει τεθεί επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να δοθούν απαντήσεις από τον Αντιδήμαρχο και, πρώην Πρόεδρο της ΑΔΜΚΕΣ κ. Μανόλη Χαρίτο, για τα σκανδαλώδη συμβόλαια με καντινιέρη στο Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας. Οι άρνηση της προέδρου να επιτρέψει την συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος, προκάλεσε την αποχώρηση της μειοψηφίας


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.