Συμμετοχή στις εκλογές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Τον Ιανουάριο του 2016, 180.000 δημοκρατικοί πολίτες μετείχαν των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και βοήθησαν στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρώντας τον ως το καταλληλότερο πρόσωπο, σε σχέση με τον “καραμανλικό” αντίπαλό του, να οδηγήσει στη μεταρρύθμιση του κόμματός του και στην νίκη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Πολλοί από αυτούς τους 180.000 πολίτες ίσως να μην έχουν ψηφίσει ποτέ την ΝΔ και να μην την ψηφίσουν ούτε στις επόμενες εκλογές. Έκαναν όμως αυτό που θεωρούσαν χρέος τους. Να βοηθήσουν την χώρα, μέσα από την εκλογή του καταλληλότερου αρχηγού ενός κόμματος εξουσίας, να βρει τον βηματισμό της, προς την ανάκαμψη και την πρόοδο.
 
Ήρθε λοιπόν η ΩΡΑ, για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας που ανήκουν στον φιλελεύθερο εκσυγχρονιστικό χώρο, να κάνουν την ίδια ακριβώς κίνηση.
Να μετάσχουν των διαδικασιών εκλογής αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα.
Να βοηθήσουν στην απαλλαγή του από τα βαρίδια του και όσους αλληθωρίζουν προς την “αριστερά” και κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Να εξασφαλιστεί ότι η χώρα μας θα κυβερνηθεί και μετά τις επόμενες εκλογές και δεν θα οδηγηθεί σε νέες περιπέτειες που θα βάλει και πάλι στο παιχνίδι τους Τσίπρα – Καμμένο και θα παγιώσει την μιζέρια και την υπανάπτυξη.
 
Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα και δεν πρέπει να την αφήσουμε να χαθεί.
 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.