Συγχαρητήρια του Δημάρχου Σαρωνικού στους αθλητές και τους προπονητές του Α.Γ.Σ. Taekwondo Λαγονησίου-Κερατέας-Μαρκοπούλου

imageedit_7_2406629092Ο Δήμος Σαρωνικού συγχαίρει θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Λαγονησίου-Κερατέας-Μαρκοπούλου, για την επιτυχημένη συμμετοχή του στο 7ο Διεθνές Τουρνουά Hereya Open, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2016.

Ο Σύλλογος, που συμμετείχε φέτος στο τουρνουά για τρίτη συνεχή χρονιά, βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης ως προς τη συγκομιδή μεταλλίων, καθώς κατέκτησαν μετάλλια 13 από τους 17 αθλητές που αγωνίστηκαν.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, σε μήνυμά του ανέφερε: «Οι αθλητές μας κατάφεραν για μια ακόμη χρονιά να μας κάνουν υπερήφανους στο πλαίσιο μιας σημαντικής διεθνούς διοργάνωσης. Το γεγονός ότι η συμμετοχή του Συλλόγου στο συγκεκριμένο τουρνουά συνοδεύεται κάθε χρόνο από υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων, αποτυπώνει τη συστηματική προετοιμασία, την προσπάθεια, τη θέληση και την επιμονή, τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών τους. Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ, για τη χαρά που μας έδωσαν. Εύχομαι καλή συνέχεια και ακόμη περισσότερες επιτυχίες.»

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.