Στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας 14 ακίνητα του δημοσίου από την ΕΤΑΔ

Κάτι σαν ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, που έλεγε παλιά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοπρασία μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας βγάζει η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) 14 ακίνητα του δημοσίου. Ειδικότερα η ΕΤΑΔ ως Σύμβουλος Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων ομάδων διαγωνισμών ακινήτων (e – Auction V) με προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών και εγγράφων Α΄Φάσης την 10η και 17η Δεκεμβρίου 2015.

Τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί είναι τα εξής:

Κοσκινού Ρόδου, 193 στρέμματα

d

Άγιος Μάμας στη Χαλκιδική, συνολική επιφάνεια 26.238 τ.μ..

d

Στην Παλαιά πόλη Ναυπλίου: Οικόπεδο με τριώροφο κτήριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου 6. Συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι 280 τ.μ., και η δομημένη επιφάνεια 515 τ.μ..

d

Επίσης στο σφυρί βγαίνουν 12 οικόπεδα στις Λεύκες Πόρου Κεφαλονιάς με συνολική επιφάνεια 6.383 τ.μ., άλλα 40 παραθαλάσσια οικόπεδα δημοπρατούνται στη Ραγιά Πόρου Κεφαλλονιάς.

Επιπλέον 19 στρέμματα βγαίνουν στη δημοπρασία στην Κοσκινού Ρόδου.

Στη Στυλίδα Φθιώτιδας δύο οικόπεδα στην περιοχή Γρανιτσάδες συνολικής έκτασης 1.284 τ.μ..

d

Ακόμη τρία οικόπεδα στην περιοχή Γρανιτσάδες

Στο Άργος ένα περιφραγμένο οικόπεδο με πορτοκαλαιώνα με συνολική επιφάνεια 1.520,80.

d

Καλλιθέα, Αθήνα. Πενταώροφη πολυκατοικία με 23 διαμερίσματα και με θέα στην Ακρόπολη. Συνολική επιφάνεια οικοπέδου 342 τ.μ., δομημένη επιφάνεια 1.260 τ.μ.

d

Σημειώνεται ότι η ΕΤΑΔ, μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr, προσφέρει έναν κόμβο προβολής των ακινήτων του Δημοσίου τα οποία διατίθενται είτε προς πώληση είτε προς μίσθωση και διεξαγωγής ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα ακίνητα αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη της καινοτόμου ιδέας αξιοποίησης των ακινήτων του Δημοσίου με ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς έγινε από στελέχη της ΕΤΑΔ τον Ιούλιο 2012. Τον Οκτώβριο 2012 ενσωματώθηκε ως βασική δράση στην «Στρατηγική 2013 – 2016» της ΕΤΑΔ και τον Δεκέμβριο 2012 εντάχθηκε στο «Επιχειρησιακό Σχέδιο 2013» της Εταιρείας.

Με πολύ λίγα λόγια υλοποιούν αυτούσια την πολιτική της Κυβέρνησης Σαμαρά.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.