Στα play off ανόδου στην Α΄ κατηγορία ΕΣΚΑ η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ

Με την λήξη τού πρωταθλήματος της  Β΄κατηγορία ΕΣΚΑ ο ΚΟΥΡΟΣ κατέκτησε την 3 η θέση αποκτώντας δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κατάταξης  (play off) ανόδου στην Α΄κατηγορία ΕΣΚΑ, ανοίγοντας ταυτόχρονα μια νέα σελίδα στην ιστορία του Σωματείου. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους παράγοντες , προπονητές και παίκτες για την αξιοθαύμαστη προσπάθεια τους  εδραιώνοντας ταυτόχρονα στη συνείδηση τής μπασκετικής Αθήνας τον άσημο μέχρι χθες ΚΟΥΡΟ σαν Σωματείο υπόδειγμα σοβαρότητας ,εντιμότητας και ενότητας. 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους που μας στήριξαν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και να τούς καλέσω όλους την Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κ.KΟΤΤΑΡΗΣ να στηρίξουν την προσπάθεια τής ομάδας μας στον 1ο Αγώνα για την άνοδο της στην Α΄κατηγορία ΕΣΚΑ

Ο Αρχηγός του Τμήματος Μπάσκετ 

Γιώργος Σπυρίδης 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.