Σοκ στα Καλύβια: Συνελήφθη 55χρονος που βίαζε 13χρονη από όταν εκείνη ήταν μόλις 7 χρονών

%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%ce%b2%ce%b9%ce%b1Ένας 55χρονος συνελήφθη, στα Καλύβια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 55χρονος την τελευταία εξαετία, ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, που είναι 13 ετών σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ήταν πρόσωπο του φιλικού κύκλου της οικογένειας της ανήλικης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα, με το οποίο και συνελήφθη ο 55χρονος.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Το μικρό κορίτσι βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον δράστη στην Αστυνομία τον περασμένο Ιούλιο. Πριν κινητοποιηθούν όμως οι αρχές ο δράστης που φαίνεται ότι κάτι είχε αντιληφθεί έσπευσε να εξαφανιστεί αναφέρει το Newsit.gr.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.