Σκουπιδότοπος-χωματερή στα όρια παραθεριστικών οικισμών στη Λαυρεωτική

Σε άθλια κατάσταση παραμένει λόγω των σκουπιδιών σημαντικό κομμάτι στον δήμο Λαυρεωτικής. Στα όρια των παραθεριστικών οικισμών, Συρί, Πανόραμα, Αγία Μαρίνα και Περιγιάλι και συγκεκριμένα κοντά το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού έχει δημιουργηθεί ένας ολόκληρος σκουπιδότοπος – χωματερή, σύμφωνα, με καταγγελία αναγνώστη του enikos.gr.

Ο αναγνώστης σημειώνει ότι ο δήμος δεν αποτρέπει τη ρίψη μπαζών κλαδιών και λοιπών σκουπιδιών και επισημαίνει ότι έπειτα από καταγγελίες που έγιναν όχι μόνο δεν περιέφραξε το συγκεκριμένο χώρο όπως είχε υποσχεθεί σε τοπικούς φορείς, αλλά μπάζωσε παρακείμενο ρέμα και έφτιαξε μόνο προστατευτικό τοιχάκι για το φρεάτιο του βιολογικού καθαρισμού.

Στην ίδια περιοχή, τον Ιούνιο, η αναγνώστρια του enikos.gr είχε φωτογραφίσει δύο νεκρά ζώα, τα οποία όπως καταγγέλλει ήταν αφημένα στο σημείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.