Σε οινομαγειρείο συζήτησαν και έλυσαν τα προβλήματα της Λαυρεωτικής

Σύσκεψη υπουργού και αντιπεριφερειάρχη σε οινομαγειρείο για τα προβλήματα της Λαυρεωτικής

Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει τη “σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής με τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου”.

Πλήθος λαού της Λαυρεωτικής παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξαγγελίες του υπουργού.

Μη κοιτάτε που έγινε στο μαγειρείο “Ποσειδώνιο”. Κατά τη διάρκειά της, όπως μας ενημερώνει ο αντιπεριφερειάρχης, “συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής και κυρίως τα αναπτυξιακά έργα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της Αττικής (επιπτώσεις Αεροδρομίου, χωροταξικά, πολιτισμός, τουρισμός, πρωτογενής τομέας, συγκοινωνίες κλπ).
Βεβαίως στο επίκεντρο ήταν η ανάπτυξη του Λαυριου με κύρια αιχμή τον προαστιακό σιδηρόδρομο και την ανάπτυξη του λιμανιού με τη μετεξέλιξή του σε επιβατικό και κέντρο κρουαζιέρας.
Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα για τα παραπάνω θέματα ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τις θέσεις της Περιφέρειας σε όλα τα παραπάνω αναπτυξιακά έργα.”

Όλα αυτά ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης στο μαγερείο “Ποσειδώνιο”, και οι σημειώσεις τα νούμερα και τα κόστη των έργων γράφτηκαν στην λαδόκολλα. Έτσι συζητιούνται τα μεγάλα θέματα, κυρίες κύριοι κι αγαπητά παιδιά. Όχι σε γραφεία με ξενέρωτους συμβούλους, πρακτικά, γραβάτες και χιπστεριές.

Χριστίνα Ταχιάου

Παρόμοια συγκέντρωση έγινε και στο Δημαρχείο της Κερατέας. Σύσσωμος ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ (και οι 4) στην Κερατέα ήταν εκεί. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

3 Responses to “Σε οινομαγειρείο συζήτησαν και έλυσαν τα προβλήματα της Λαυρεωτικής”

  1. Ο/Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

    Όσο πάνε και ξεφτιλίζονται τα καθάρματα. Ακόμα και τα γκάλοπ που τους δίνουν 14% ψεύτικα είναι. Έχουν πέσει κάτω από το 10%.

  2. Ο/Η Φελλός λέει:

    Τι το παράξενο; Στο φυσικό τους χώρο βρίσκονται οι άνθρωποι, εκεί που χρόνια τώρα “έλυναν” τα προβλήματα του τόπου. Η μόνη διαφορά είναι ότι μέχρι να γίνουν κυβέρνηση δεν ενοχλούσαν κανέναν.

  3. Ο/Η Τιμόθεος λέει:

    Τσίπουρα δε βλέπω και ανησυχώ…

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.