Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου της 30/3/2015

Λογότυπο ΜαρκοπούλουΚαλείσθε να παραστείτε την Τετάρτη, 30η Μαρτίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην όγδοη συνεδρίαση, έτους 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης,  επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ», έτους 2016.
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού, της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου «ΚΔΕΜ», έτους 2016.
  3. Λήψη απόφασης για έγκριση ενεργειών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» για σύναψη σύμβασης με την Τράπεζα Πειραιώς, για την έκδοση εγγυητικών επιστολών, που αφορούν στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. 2015-2016.
  4. Λήψη απόφασης για έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ», έτους 2015.
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ», έτους 2015.
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση ίδρυσης τμήματος ένταξης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου και εξασφάλιση στέγασης και κάλυψης λειτουργικών εξόδων του.
  7. Λήψη απόφασης για τμηματική επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, στην πρώην υπάλληλο του Δήμου, κα Γκλιάτη Βασιλική.
  8. Λήψη απόφασης για έγκριση του υπ’ αρ. -1- Πρακτικού της Επιτροπής Βοσκής, σχετικά με την ανακατανομή λιβαδιών για το έτος 2016.
  9. Λήψη απόφασης για έγκριση του υπ’ αρ. -2- Πρακτικού της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων.
  10. Λήψη απόφασης για έγκριση προμήθειας οχημάτων Δήμου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
  11. Λήψη απόφασης για ορισμό μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ».
  12. Λήψη απόφασης για Γνωμοδότηση επί της Μελέτης οριοθέτησης «Μελέτη Διευθέτησης κατάντη τμημάτων ρεμάτων Κουβαρά και Καλυβίων».
  13. Λήψη απόφασης για εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης στην οδό Αγίας Φωτεινής, στην 3η Π.Ε. Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου.
  14. Λήψη απόφασης για μονοδρόμηση της οδού Αθηνάς, στην 1η – 2η Π.Ε. Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου.
  15. Λήψη απόφασης για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για άσκηση υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας, πώλησης οπωροκηπευτικών προϊόντων.
  16. Λήψη απόφασης για καταβολή ή μη αποζημίωσης, στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στα Ο.Τ. 300, 301 και 305 με κωδικό 020329 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής, κατόπιν Εξώδικης Διαμαρτυρίας και σχετικής γνωμοδότησης από Δικηγόρο.
  17. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ512 με κωδικό ιδιοκτησίας 620911 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
  18. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης, στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. 119Α που βρίσκεται εντός σχεδίου του Δήμου Μαρκοπούλου.
  19. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους συνιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. 110 με κωδικό ιδιοκτησίας 050569 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
  20. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης Δικηγόρων, για διάφορες υποθέσεις του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο Πρόεδρος του

Δημοτικού Συμβουλίου 

ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.