Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή λεωφόρο την Κυριακή (02/04)

Προσοχή! Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή (02/04) στην Αττική

Λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα αντοχής με την επωνυμία “Attica Race”» την Κυριακή 02/04/2017, στη διαδρομή:

«Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Ακρόπολη) – Λ. Συγγρού – Λ. Ποσειδώνος – Φάληρο – Γλυφάδα – Βούλα – Βουλιαγμένη – Βάρκιζα – Λαγονήσι – Σαρωνίδα – Ανάβυσσος –Θυμάρι – Σούνιο (Τερματισμός πριν τον Ναό του Ποσειδώνος/ Parking ,

θα πραγματοποιηθεί, κατά τις ώρες 09.30΄έως 13.30΄προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι την Λεωφ. Καλυβίων.
  • Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 39,5ο χλμ. (Λαγονήσι) μέχρι το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος), ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο.
  • Παραλιακή Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από το 52ο χλμ. (Ανάβυσσος) μέχρι το 72ο χλμ. (Σούνιο), ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Σούνιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.