Ποδοσφαιρικός Αγώνας Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού – Σαρωνικού με φιλανθρωπικό σκοπό

Η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα βετεράνων Σαρωνικού. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αναβύσσου, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου, με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού επιτυγχάνοντας το «τερπνόν μετά του ωφελίμου»

ligo prin tin enarxiΠλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι, χάρη στη συμμετοχή διάσημων αστέρων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως Γλύκας, Κελεσίδης, Καρασσαβίδης, Προτάσωφ, Λουτσιάνο, Σιδερής, Κωττάκης, Καλτσάς, Κτενάς, Λάλας και πολλοί ακόμα άσοι του ποδοσφαίρου, με προπονητή τον Τζανετουλάκο. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση της προσπάθειας του Συλλόγου για βελτίωση των κτιριακών και αθλητικών υποδομών του σχολείου. Επιπλέον μέρος των χορηγιών θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. 

Ο Δήμος Σαρωνικού συγχαίρει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου για την πρωτοβουλία και την άρτια διοργάνωση. Ευχαριστεί δημόσια τους χορηγούς, ιδιώτες και επιχειρήσεις, ατομικές πρωτοβουλίες και δωρητές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα, την ομάδα Πολιτικής Προστασίας. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για την αφιλοκερδή συμμετοχή του και τον ιδιαίτερο τόνο που προσέδωσε στην εκδήλωση. Τέλος θερμές ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σαρωνικού και φυσικά στους βετεράνους του Ολυμπιακού.

aponomi epathlou«Απολαύσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα, είχαμε την ευκαιρία να σφίξουμε το χέρι μεγάλων αστέρων του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγχρόνως καταφέραμε να πετύχουμε τον κοινωνικό στόχο της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι την αγκάλιασαν με θέρμη. Περάσαμε όλοι μαζί ένα καταπληκτικό απόγευμα, μεταφέροντας το μήνυμα ότι μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Είμαστε δίπλα σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια», τόνισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης.

Για την ιστορία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι Παλαιμ. Σαρωνικού – Παλαίμ. Ολυμπιακού, 2 – 3.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.