Παρουσίαση τμήματος ρυθμικής του Α.Ο. «Νίκη Κερατέας» στο 26ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους

1Το 1ο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ συμμετείχε με επιτυχία στο 26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής.

Οι 27 υπέροχες αθλήτριες του 1ου τμήματος, με προπονήτρια την Αγγελική Μάρκου, για άλλη μία φορά απέδειξαν στο ταπί την σοβαρότητα και την πληρότητα τους σαν ομάδα, ενθουσίασαν το κοινό με τις ικανότητές τους στη ρυθμική γυμναστική και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα για το πρόγραμμα «Η Μεταμόρφωση της Πεταλούδας» που εκτέλεσαν άψογα και με φοβερό συγχρονισμό.

3Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες τις μικρές αθλήτριες του Ομίλου για την υπέροχη αθλητική τους παρουσίαση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τις επόμενες παρουσιάσεις τους που θα είναι:

  • Στο STAR GYM CONTEST στις 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ζοφριάς του Δήμου Φυλής που οργανώνεται από τον Κότινο Μεταμόρφωσης και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία όπου θα συμμετάσχει το 2ο τμήμα του Ομίλου,
  • Στο 16ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, στις 18 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου όπου θα συμμετάσχουν και τα δύο τμήματα και
  • στις 21 Ιουνίου στο COSMO GYM FESTIVAL στο Περιστέρι όπου θα συμμετάσχει το 1ο τμήμα.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λαυρεωτικής για την υποστήριξη που μας περέχει στις μεταφορές των αθλητών του ομίλου.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 695 506 0365

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (e-mail): aonikikerateas@gmail.com


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.