Ο Δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου μιλάει για το Κέντρο Ταυτοποίησης Μεταναστών στο Λαύριο

 Διαψεύδει ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ.  Λουκάς  
 

 
Δήλωση Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά σχετικά με ψευδές Ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου 
 
Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Τάσος Τέλλογλου σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με το ζήτημα της χωροθέτησης Κέντρου Δακτυλοσκόπησης και Ταυτοποίησης Μεταναστών στις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ. Ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω ότι ουδέποτε εισηγήθηκα, επικοινώνησα και πρότεινα προς την Πολιτεία τον εν λόγω χώρο ή άλλο χώρο του Δήμου Λαυρεωτικής.
Λυπάμαι για την ποιότητα της δημοσιογραφίας του κ. Τέλλογλου και αναγκάζομαι να τον ανακαλέσω στη δημοσιογραφική δεοντολογία, στη διασταύρωση δηλαδή των πληροφοριών του, όταν καταπιάνεται με τόσο κρίσιμα και ταυτόχρονα ευαίσθητα θέματα.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
 

Με εντολή της πρωθυπουργού σταμάτησαν τα μηχανήματα μέχρι να αναλάβει η νέα κυβέρνηση

Η κ. Θάνου ενήργησε αμέσως μόλις πληροφορήθηκε ότι υπάρχει μπλόκο στον δρόμο που οδηγεί στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ (στο ύψος του νεκροταφείου) προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις και παρατράγουδα λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής αργά το βράδυ της Τετάρτης ο δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς και ενώ το κλίμα ήταν τεταμένο από το μεσημέρι οπότε διαδόθηκε η πληροφορία ότι κομβόι στρατιωτικών οχημάτων με γκρέιντερ και άλλα μηχανήματα κατευθυνόταν προς την ΠΥΡΚΑΛ προκειμένου να ξεκινήσει η διευθέτηση του χώρου ώστε να εγκατασταθεί εκεί το κέντρο μεταναστών.

Να σημειωθεί ότι μόλις το νέο του κομβόι μαθεύτηκε στο Λαύριο, αμέσως μπλόκαραν τον δρόμο προς την ΠΥΡΚΑΛ απορριμματοφόρα του δήμου ενώ επιτόπου έφθασαν και μερικές δεκάδες πολίτες μεταξύ των οποίων και υπάλληλοι του δήμου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.