ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ: Επείγουσα ανακοίνωση για τους παιδικούς σταθμούς της Λαυρεωτικής

Το ΝΠΔΔ Κέφαλος ενημερώνει τους γονείς, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας των παιδιών τους, στους παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν στο Δήμο Λαυρεωτικής, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ, ότι η υποβολή αιτήσεων είναι σε ισχύ έως και τις 18/8/2015. Για πρώτη φορά οι θέσεις έχουν πολλαπλασιαστεί και θα ήταν χρήσιμο οι γονείς να επωφεληθούν του προγράμματος.

Παρακαλούνται ιδιαίτερα οι γονείς να προσέλθουν ΝΩΡΙΤΕΡΑ από την καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων , έτσι ώστε να τύχουν της βοήθειας των υπαλλήλων των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου και να μην υπάρξει πρόβλημα στην εξυπηρέτησή τους!!!

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στα παρακάτω τηλέφωνα, ώστε να διευκολυνθείτε σχετικά με την συμπλήρωση των αιτήσεων:
Παιδικός Σταθμός Λαυρίου 22920 25329
Παιδικός Σταθμός Κερατέας 22990 69483
ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ 22993 20237

Αναλυτικές πληροφορίες δίνονται στο site της ΕΕΤΑΑ http://www.eetaa.gr/

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Η ΜΕ COURIER ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ:

«Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση της δράσης εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και τα στοιχεία αποστολής του αιτούντος γονέα.
Η αίτηση θα υποβληθεί στην εξής διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. , Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436 , ΑΘΗΝΑ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ

Δεκτά γίνονται νήπια από 2,5 ετών έως και την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Για την εγγραφή παραπάνω του ενός (1) νηπίου, η ενδιαφερόμενη μητέρα θα πρέπει να υποβάλει πολλαπλώς τα δικαιολογητικά.

Τα οριστικά αποτελέσματα αναρτώνται στις 13/09/2015 στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο http://www.paidikoi.eetaa.gr.

Εάν το παιδί είναι μέσα στους επιτυχόντες, μην ξεχάσετε ότι από 14/09 – 18/09/2015 πρέπει να μεταβείτε στον παιδικό σταθμό όπου έγινε δεκτό και να κάνετε την εγγραφή του.

Σημείωση:  Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι μητέρες , με οικογενειακό εισόδημα το οποίο δεν υπερβαίνει τις 27.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 30.000 ευρώ εισόδημα για μητέρες που έχουν έως και 3 παιδιά , 33.000 για μητέρες που έχουν έως και 4 παιδιά και 36.000 ευρώ για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και άνω. Το συνολικό εισόδημα δε μπορεί να υπερβαίνει τις 36.000 ευρώ.                                                                   

Εάν υπάρχει κάρτα ανεργίας της μητέρας, μπορεί να θεωρηθεί εν ισχύ εφόσον έχει εκδοθεί έως και τις 16/7/15 .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ
Εάν η ενδιαφερόμενη μητέρα είναι αλλοδαπή από άλλες χώρες της Ε.Ε. ή από τρίτες χώρες, απαιτείται και Άδεια  Διαμονής σε ισχύ. Σε περίπτωση που έχει λήξει η άδεια διαμονής, απαιτείται η τελευταία άδεια διαμονής, καθώς και η αίτηση ανανέωσης συνοδευόμενη και από βεβαίωση του αρμόδιου φορέα, ότι έχει κατατεθεί.
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 3ΜΗΝΟΥ
Σε περίπτωση που η μητέρα είναι αλλοδαπή και η χώρα καταγωγής δεν εκδίδει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τότε θα πρέπει να προσκομίσει οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο αντίστοιχο, το οποίο να πιστοποιεί την ανωτέρω κατάσταση, συνοδευόμενο από επίσημη μετάφραση, η οποία είναι υποχρεωτική.
  • ΑΜΚΑ
  • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015
Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (Εκκαθαριστικό Σημείωμα) για το οικονομικό έτος 2015 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2014 έως και 31/12/2014).

Προσοχή: Εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ατομική φορολογική δήλωση, θα πρέπει να προσκομίσουν και του συζύγου, όπως επίσης και το δικαιολογητικό που να αποδεικνύει το λόγο που υποβάλλεται δήλωση χωριστά (αν ένας από τους δύο βρίσκεται λ.χ. σε πτώχευση ή δικαστική διαμάχη κλπ.. )  Εκκαθαριστικό σημείωμα οποιουδήποτε άλλου έτους δεν γίνεται αποδεκτό και συνιστά λόγο απόρριψης της αίτησης.

Σημείωση:Εάν κατά το προηγούμενο έτος λάβατε αποζημίωση απόλυσης, προκειμένου να την αποδείξετε και να μην την συμπεριλάβετε στο συνολικό οικογενειακό εισόδημα, θα πρέπει είτε να προσκομίσετε την καταγγελία σύμβασης που σας έδωσε ο εργοδότης σας όπου αναγράφεται το ποσό της αποζημίωσης (φέρει σφραγίδα και υπογραφή επιχείρησης) είτε να ζητήσετε από τον λογιστή σας, να σας κατεβάσει από το Taxis, τη βεβαίωση αποδοχών σας, όπου φαίνεται το ποσό της αποζημίωσης, καθώς όλοι οι εργοδότες υποχρεούνται πλέον να ανεβάζουν το συγκεκριμένο ποσό στο Taxis.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και άλλες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα στα παραπάνω τηλέφωνα των βρεφονηπιακών σταθμών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ

ΠΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.