Νέο ήθος και ύφος της “πρώτη φορά αριστερά” … με φοβέρες κι εκβιασμούς!

 
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, δήμαρχος-μέλος της διοίκησης κατήγγειλε κοινοβουλευτικά, κομματικά, εξωθεσμικά και αυτοδιοικητικά στελέχη του κυβερνητικού χώρου, που με ύφος …1.000 καρδιναλίων απειλούν με συνέπειες και εκβιάζουν ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, κ.λπ.), ζητώντας να παραβιάσουν αποφάσεις οργάνων της Τ.Α. και να …συμμορφωθούν προς τα υποδείξεις της κυβέρνησης και να μεταφέρουν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα ταμειακά διαθέσιμα και τα αποθεματικά των δήμων.

Ο ίδιος δήμαρχος είπε ότι αν συνεχίσουν αυτή την πολιτική των πιέσεων και των εκβιασμών θα τους καταγγείλει πλέον ονομαστικά και θα ζητήσει από τα όργανα της Τ.Α. να τους καταγγείλουν και να τους καταδικάσουν.

Αλήθεια, αυτό είναι το νέο ήθος και το ύφος που έλεγε ότι πρεσβεύει ο χώρος της “πρώτη φορά αριστερά”;

Αποθεματικά δήμων: Μόνο 4 στους 325 δήμους, άνοιξαν λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος 
 
Ο εκνευρισμός, η αντίδραση και οι εκβιασμοί των προσκείμενων στο ΣΥΡΙΖΑ αιρετών είναι κατανοητοί, βλέποντας ότι μόλις τέσσερις (4) Δήμοι από τους συνολικά 325 της χώρας (Θεσσαλονίκης, Τριπόλεως, Λιβαδαίων, Καλαμάτας) άνοιξαν σχετικό λογαριασμό. Αυτό προκύπτει από επίσημα στοιχεία την Τράπεζα της Ελλάδος στο τέλος της προηγουμένης εβδομάδας. 

Και όπως αποδεικνύεται, ούτε οι δήμαρχοι που ανήκουν στο κυβερνών κόμμα, δεν σπεύδουν να καταθέσουν τα αποθεματικά τους. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο οι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα είναι 20 και από ότι φαίνεται δεν κατάφεραν να πειστούν. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. 
Σε αντίθεση με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σαρωνικό, όπου η κ. Ράπτη καταψήφισε το ψήφισμα που πρότεινε ο Δήμαρχος και ζήτησε να ψηφιστεί ψήφισμα που κατέθεσε η ίδια και ζήτησε να κατατεθούν τα αποθεματικά του Σαρωνικού στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η κ. Ράπτη αναγορεύεται σε κυβερνητικό Επίτροπο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Σαρωνικού. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.