Νέα όψη για το θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας

theatraki newΕργασίες συντήρησης και επισκευής ολοκληρώθηκαν στο Θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας, με ιδία χρηματοδότηση του Δήμου Σαρωνικού. 

Το θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας αποτελεί ένα σημαντικό χώρο πολιτιστικής έκφρασης του Δήμου Σαρωνικό, το οποίο φιλοξενεί πληθώρα εκδηλώσεων κάθε καλοκαίρι. Η προνομιακή του θέση δίπλα στη θάλασσα και το μοναδικής ομορφιάς ηλιοβασίλεμα που μπορεί κανείς να απολαύσει από τις κερκίδες του, είναι μερικοί ακόμα λόγοι για τους τόσους φίλους που το προτιμούν για να περάσουν ειδυλλιακές καλοκαιρινές βραδιές.

theater fwkaia beforeΒέβαια, η γειτνίαση με τη θάλασσα είναι και ο κύριος λόγος των φθορών που είχε υποστεί. Σημαντικές ζημιές, τόσο στα υποστυλώματα των κρηπιδωμάτων, αλλά και εμφανή σημάδια χρόνιας διάβρωσης στις κερκίδες, απαιτούσαν άμεσες εργασίες επισκευής, συντήρησης και ευπρεπισμού του θεάτρου και του περιβάλλοντος χώρου. Καθώς λοιπόν η ανάγκη εργασιών κρίθηκε άμεση, η δημοτική αρχή κατόρθωσε να διασφαλίσει τα απαιτούμενα χρήματα και το Θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας, με το νέο του πρόσωπο, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και φέτος τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου και να υποδεχτεί κατοίκους και επισκέπτες, που θα θελήσουν να περάσουν όμορφες στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

«Χάρη στη χρηστή οικονομική διαχείριση της δημοτικής αρχής, αν και τα έσοδα παραμένουν λιγοστά, λόγω της οικονομικής κρίσης, καταφέραμε να εξοικονομήσουμε χρήματα για την υλοποίηση έργων μικρής κλίμακας τα οποία όμως είναι και απαραίτητα και ουσιαστικά για τη ζωή μας. Ένα από αυτά όπως ανακοινώσαμε και στον ετήσιο απολογισμό είναι οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στο Θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας. Η τεχνική υπηρεσία συνέταξε τις σχετικές μελέτες και πραγματοποιήσαμε τις απαιτούμενες εργασίες για να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε το μοναδικής ομορφιάς θεατράκι μας με ασφάλεια», τονίζει ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.