Κοπή & αποψίλωση ξερόχορτων στην Παλαιά Φώκαια με “χορηγό”

Με χορηγό πραγματοποιούνται πλέον και οι αποψιλώσεις χόρτων στον Σαρωνικό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ενημέρωση του Αντιδημάρχου κ. Αποστόλου Απόστολου και τις προσωπικές επαφές που είχε με τον  κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, και την φετινή χρονιά υλοποιήθηκαν ενέργειες πυροπροστασίας για την ευρύτερη περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας και για οδικές αρτηρίες της Αναβύσσου με την οικονομική αρωγή από τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Πραγματοποιήθηκε κοπή και αποψίλωση ξερόχορτων από τις κεντρικές αρτηρίες των έξι (6) οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας (Λ. Λαυρίου έως τον οικισμό της Συντερίνας, Ολόκληρη η περιοχή της Α.Τ.Ε, Παραλιακή Λεωφόρος Σουνίου από Παλαιά Φώκαια έως το Τουρκολίμανο, Λόφος Αγίας Ειρήνης, Καραπιπέρη, Γεωργίου Μαλτέζου, Ηλία Βενέζη, Αχλαδέας, Ευαγ. Πουλούδα, Βασ. Αλεξάρου, Αγ. Γεωργίου, Κύπρου, Αγάπης, Μικράς Ασίας, Λόφος Γαλάνη, Πύλου, Σαντορίνης, Κων/πόλεως, Φραντζέσκου, Δάσους, Αιγαίου, Βρυούλων, όλος ο οικισμός στο Θυμάρι στους κύριους και κάθετους δρόμους της Περιάνδρου και της Αγίας Φωτεινής, στις υπόγειες διαβάσεις, στην περιοχή Μακροδημητραίων, στην περιοχή Άσπρος Μύλος, οικισμός Αγία Φωτεινή, κ.ά). Επίσης οδικές αρτηρίες της Αναβύσσου (οδοί: Συρίγα, Σκέπης, Φερεντίνου, τέρμα Μικράς Ασίας, κ.α καθώς και της παραλιακής Λεωφόρου Σουνίου από τo 48 χιλ. έως το 51χιλ.). Επίσης έγινε αποψίλωση και στο γήπεδο του Σαρωνικού περιμετρικά και μέσα.

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σαρωνικού κ. Αποστόλου Απόστολος, ευχαριστεί δημοσίως θερμά για την άμεση ανταπόκριση, την ευγενική χορηγία και την συνδρομή του και για την φετινή χρονιά τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, για την υποστήριξη και υλοποίηση αυτής της διαδικασίας που είναι απολύτως αναγκαία και άμεσης προτεραιότητας για την πυρασφάλεια της περιοχής μας.

Ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού

Απόστολος Δ. Αποστόλου

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Κοπή & αποψίλωση ξερόχορτων στην Παλαιά Φώκαια με “χορηγό””

  1. Ο/Η Filipistan λέει:

    Εδώ αποδεικνύεται αυτό που λέει μεγαλοπαράγοντας της Αναβύσσου: Είναι απαραίτητη η Γωργία Μαρτίνου στο Κοινοβούλιο, για να συνεχιστεί το κοινωνικό έργο του πατέρα της…… Άλλος λόγος δεν υπάρχει

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.