Κοινωνική δραστηριότητα της Ένωσης Γονέων Σαρωνικού

Ένωση ΓονέωνΟ Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Κυνηγαλάκης και ο Ά Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Διακουμάκος, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Σαρωνικού, με την ευκαιρία των εορτών, επισκέφθηκαν και έδωσαν δώρα στα καρκινοπαθή παιδιά, που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Τα δώρα μοίρασε ο 16χρονος Αλέξανδρος Διακουμάκος, όπου στην επικοινωνία του με τα νοσηλευόμενα παιδιά τους έλεγε, ότι, πριν μερικά χρόνια υπήρξε και ο ίδιος νοσηλευόμενος στο ίδιο νοσοκομείο και σήμερα είναι υγειέστατος, δίνοντας τους ελπίδα, δύναμη και κουράγιο!!! Ένωση Γονέων (3) Ένωση Γονέων (2)Ένωση Γονέων (5)Οικοδέσποινα στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ηταν η Διευθύντρια του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου κ. Μαίρη Βαρβουτσή Κωνσταντινίδη, την οποία ο Πρόεδρος συνεχάρη για την καταπληκτική δουλειά που γίνεται στη κλινική με άριστα αποτελέσματα. Ο Πρόεδρος και ο Ά Αντιπρόεδρος έπαιξαν με τα παιδιά, συνομίλησαν με τους γονείς και αντάλλαξαν ευχές. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.