Καρτέρι μέσα στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στο Καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας

Καρτέρι μέσα στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Π. Φώκαια, είχε στήσει ο θρασύτατος ληστής προκειμένου να αρπάξει ό,τι μπορούσε από την ηλικιωμένη γυναίκα. 

Η ηλικιωμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της προκειμένου να κλειδώσει την εξώπορτα κι όταν επέστρεψε στο εσωτερικό ένιωσε δυο δυνατά χέρια να την ακινητοποιούν και να τη σπρώχνουν προς την κρεβατοκάμαρα.

Εκεί ο κουκουλοφόρος ληστής την απείλησε ζητώντας της να του δώσει όσα χρήματα είχε μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα πανικοβλημένη προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι δεν είχε καθόλου χρήματα στο σπίτι εκτός από 150 ευρώ στην τσάντα της τα οποία ο άγνωστος δράστης πήρε.

Θυμωμένος ο ληστής που δεν μπόρεσε να αποκομίσει κάτι περισσότερο έσπρωξε την ηλικιωμένη με αποτέλεσμα αυτή να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πάτωμα χτυπώντας όμως τη μύτη και τον ώμο της.

Αφήνοντάς την έτσι ο ληστής το έβαλε στα πόδια και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης γεγονός που καταδεικνύει ότι οι ληστές έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο θρασύτητας αφού «χτυπούν» οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.