Καρναβάλι στο Δήμο Σαρωνικού Εκδηλώσεις στα Καλύβια και στον Κουβαρά

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στις «Αποκριάτικες Διαδρομές» στον πεζόδρομο των Καλυβίων, με αποκριάτικα τραγούδια και χορούς, θεατρικά σκετς, παραδοσιακά παιχνίδια, face painting, κατασκευές και άλλες δραστηριότητες

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, πολυάριθμοι δημότες και επισκέπτες συμμετείχαν στην αποκριάτικη γιορτή στον Κουβαρά, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Στον Κουβαρά, το πρόγραμμα ξεκίνησε με παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων και ξυλοπόδαρων, αλλά και ενός εντυπωσιακού κινέζικου δράκου. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των σχολείων, φορέων και συλλόγων του Δήμου στην παρέλαση. Νικητής καλύτερης εμφάνισης για φέτος είναι ο Σύλλογος «Νέος Όλυμπος» Λαγονησίου, του οποίου η ομάδα θα ανοίξει το Καρναβάλι στην Ανάβυσσο το 2018. Ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με μουσική χορό, ζογκλέρ, face painting για τα παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στα Καλύβια. Η γιορτή διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Ελληνικών Χορών Καλυβίων του Νομικού Προσώπου του Δήμου Σαρωνικού «Αριστόδικος» και με τη συμμετοχή τοπικών φορέων, όπως το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Καλυβίων, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σαρωνικού, τη Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» Λαγονησίου – Καλυβίων και τον Γυμναστικό – Αθλητικό Σύλλογο Καλυβίων.

Παρουσιαστής των αποκριάτικων εκδηλώσεων ήταν ο Γιώργος Πετρινόλης, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Σαρωνικού «Αριστόδικος» και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Γκούμα-Παπασταμέλου Αικατερίνη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.