Και …«Aqua Aerobic» στο Τμήμα Γυμναστικής Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μαρκοπούλου!

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος «Αqua Αerobic» του Τμήματος Γυμναστικής του Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Δήμου Μαρκοπούλου, που διήρκεσε το δίμηνο Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2015.  

Υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας του Τμήματος «Aqua Aerobic» (αεροβική στο νερό) κας Ελισσάβετ Γρίσπου, πραγματοποιήθηκαν μέσα στη θάλασσα – τρεις φορές την εβδομάδα – 40λεπτα αεροβικών ασκήσεων, εντυπωσιάζοντας τους λουόμενους της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου.

Οι κυρίες του Τμήματος Γυμναστικής Aqua Aerobics του ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου μαζί με τη γυμνάστρια κα Ελισάβετ ΓρίσπουΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου, στη Δημοτική Πλαζ ΑυλακίουΤο πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, η επίσκεψη του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κου Νίκου Ορφανού στην Πλαζ, κατά της διάρκεια της «θαλάσσιας γυμναστικής», έδωσε μεγάλη χαρά στις συμμετέχουσες, οι οποίες τον υποδέχτηκαν θερμά.

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» δήλωσε σχετικά, απαντώντας και στο μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για συμμετοχή: «Ξεκινήσαμε δοκιμαστικά, φέτος το καλοκαίρι, το Τμήμα «Aqua Aerobic», αποκλειστικά για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου. Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική και θέλω να ευχαριστήσω την υπεύθυνη του Προγράμματος κα Γρίσπου και ιδιαίτερα τις γυναίκες εκείνες που τόλμησαν και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, σε κάτι τόσο πρωτοποριακό για το Δήμο μας!

Ευελπιστούμε, το καλοκαίρι του 2016, να εγκαινιάσουμε επίσημα το νέο αυτό Πρόγραμμα, με στόχο να ανταποκρινόμαστε ακόμη καλύτερα, τόσο στην ανάγκη και την επιθυμία όλο και περισσότερων δημοτών μας για άθληση, όσο και να εκσυγχρονιζόμαστε με τις νέες τάσεις εκγύμνασης».


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.