Και η Τ.Ο. της Ν.Δ. κατά της συγχώνευσης των Α.Τ. Σαρωνικού

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού που έγινε στις  28-02-2017 , ότι σύμφωνα με το ΠΔ της υπ΄αριθμ. 7  – 09/02/2017 απόφασης περί αναδιάταξης-αναδιοργάνωσης-σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών υπηρεσιών  της Ελληνικής Αστυνομίας, καταργούνται το αστυνομικό τμήμα Αναβύσσου και ο αστυνομικός σταθμός Σαρωνίδας, ενώ το αστυνομικό τμήμα Καλυβίων υποβιβάζεται σε αστυνομικό σταθμό. Στην θέση τους δημιουργείται ένα πολυδύναμο αστυνομικό τμήμα σε κάποιο σημείο του Δήμου Σαρωνικού πιθανότατα στην περιοχή της ΄Παραλίας΄ του Δήμου μας.

Σε εκτέλεση αυτής της απόφασης  έχει δοθεί διαταγή στο αστυνομικό τμήμα Καλυβίων να έχει διεκπεραιώσει όλες τις υποθέσεις του μέχρι τις 10 Μαρτίου 2017 και να μετακομίσει  προσωρινά στο ΑΤ Αναβύσσου.

Η απαράδεκτη αυτή απόφαση δεν λαμβάνει υπόψη ούτε την πολύ μεγάλη έκταση του Δήμου Σαρωνικού ούτε τις ανάγκες του καθώς  τους καλοκαιρινούς μήνες ο αριθμός των κατοίκων πολλαπλασιάζεται. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την ελλιπή αστυνόμευση και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς επίσης και την υποβάθμιση της περιοχής.

Σε αυτά τα πλαίσια η Δημ. Τ.Ο. Σαρωνικού συντάσσεται με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Σαρωνικού που ζητά να παραμείνουν τα ΑΤ Καλυβίων και Αναβύσσου ως έχουν και δηλώνει παρούσα στην οποιαδήποτε μορφή αγώνα αποφασίσουν το ΔΣ και οι δημότες του Σαρωνικού.

Ο πρόεδρος                                                                      Η Γεν. Γραμματέας

Αποστόλης Αποστόλου                                                   Μαρία Τσαλκιτζή


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.