Κάλεσε συνεδρίαση με θέμα το ΚΕΛ στη Γερακίνα, ο κοινοτάρχης της Π. Φώκαιας

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Παλαιάς Φώκαιας συγκάλεσε ο Κοινοτάρχης της Παλαιάς Φώκαιας κ. Νάσος Παπουτσής, με θέμα το Κ.Ε.Λ. στην Γερακίνα, για σήμερα Τετάρτη 20/12/2017 και ώρα 19:00. Στην ημερήσια διάταξη αναφέρεται “Λήψη απόφασης για την απόρριψη κάθε συζήτησης για την δημιουργία Κ.Ε.Λ στην περιοχή Γερακίνα της ∆.Κ. Παλαιάς Φώκαιας ∆ήµου Σαρωνικού”.

Είναι τουλάχιστον αδιανόητο για κάθε εχέφρονα άνθρωπο, να τίθεται ένα θέμα σε συνεδρίαση ενός Δημοτικού Οργάνου, όταν εκκρεμεί στο ΣτΕ προσφυγή πολιτών στην οποία μετέχει και ο ίδιος και ενώ αναμένεται απόφαση. Ο κ. Κοινοτάρχης, ετεροπροσδιοριζόμενος και σ΄ αυτό το θέμα, με απόφαση του συμβουλίου του “θα απαγορεύσει κάθε συζήτηση” για το ΚΕΛ στην Γερακίνα, έστω και αν η αναμενόμενη απόφαση απορρίψει τις προσφυγές, όπως εικάζουμε ότι θα συμβεί. Άραγε, εάν η απόφαση του ΣτΕ απορρίψει τις προσφυγές, με ποια επιχειρήματα θα απορρίψει την Γερακίνα ο κ. Παπουτσής, με τα ίδια που απορρίπτουν το ΒΙΟΠΑ οι Καλυβιώτες, οπαδοί του Φιλίππου; 

Το θέμα το έθεσε η προσκείμενη στον Τσαλικίδη μειοψηφία και έγινε αποδεκτή από τον κ. Παπουτσή για να “δείξουν” αμφότεροι, την προσήλωσή τους στο να μην υπάρξει σκέψη να κατασκευαστεί ΚΕΛ στην Γερακίνα.  Εκείνο που δεν λέει ο κ. Τσαλικίδης και οι ακόλουθοι του (υπάρχουν ακόμα), είναι το που προτείνουν να γίνει το Κ.Ε.Λ.; Δεν είναι δυνατόν μετά από μια δεκαπενταετία ενασχόλησής τους με τα δημοτικά να μην έχουν κάποια πρόταση. Εκτός και αν το ενδιαφέρον τους είναι, να μην το κατασκευάσει το ΚΕΛ ο Σωφρόνης αλλά οι ίδιοι, αν ο πανέξυπνος λαός τους Δήμου μας τους επαναφέρει στην διοίκηση υπό τον Φιλίππου. Το που θα γίνει αυτό τότε; Ακόμα και στο ΒΙΟΠΑ. Εξάλλου προεκλογικά το 2010, ΟΧΙ βροντοφώναζαν και για την Γερακίνα, για να κάνουν την γνωστή κωλοτούμπα. Είναι πάρα πολλά τα λεφτά.

Υ.Γ. Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που πίστεψαν τον Τσαλικίδη, όταν δήλωσε στις 3/11/2017, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Και βέβαια δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά θα ακολουθήσει την παλιά γνωστή και αρκετά επικερδή συνταγή, αυτή του Αντιδημάρχου. Αυτή η επιλογή είναι απείρως καλύτερη από την απασχόληση ως υπαλλήλου του γραφείου προσωπικού του ΕΛΚΕΘΕ. (Γνωρίζουμε τους υπόλοιπους υπαλλήλους του γραφείου προσωπικού του ΕΛΚΕΘΕ και είναι αξιόλογοι άνθρωποι και άξιοι σεβασμού).


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.