Εργασίες συντήρησης και επισκευής στο 3ο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου

ΒΑΨΙΜΟ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του 3ου Νηπιαγωγείου Αναβύσσου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Σαρωνικού στο πλαίσιο των δράσεων με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υποδομών.

Οι εργασίες, που ξεκίνησαν το Μάιο του 2016, περιελάμβαναν μια σειρά από επισκευές και συντηρήσεις, καθώς και βαφή των εγκαταστάσεων. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Σαρωνικού και Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σπυρίδων Δημητρίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών και για την εμφανή αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του σχολείου.

«Η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών είναι βασική μας προτεραιότητα, προκειμένου να διασφαλίσουμε για τα παιδιά μας σύγχρονους, ασφαλείς αλλά και όμορφους χώρους μάθησης. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε συστηματικά για το σκοπό αυτό, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.