Επίσκεψη Σπίρτζη στην Ανάβυσσο

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε ο Φιλίππου, δεν φαίνεται το κοινό που παρακολούθησε την σύσκεψη για προφανείς λόγους

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, αυτή τη φορά μετά από πρόσκληση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανάβυσσο. Στην σύσκεψη εμφανίστηκαν ελάχιστα άτομα, κάποιοι από τους οποίους είχαν παραβρεθεί και στην σύσκεψη που οργανώθηκε λίγες ημέρες πριν και στο Λαύριο.

Ο Υπουργός  όπως και στο Λαύριο, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών της κυβέρνησης σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα έργα που προγραμματίζονται στην Ανατολική Αττική με κύρια βαρύτητα στις συγκοινωνίες, τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Λαυρίου, την ανάπτυξη του λιμανιού του Λαυρίου και τα απαραίτητα έργα για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Στην τοποθέτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στο αποχετευτικό του Σαρωνικού εξηγώντας τον προβληματικό και παράλογο τρόπο, όπως τον χαρακτήρισε, που προγραμματίζεται να γίνει το έργο και ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργού για τον επανασχεδιασμό του και την εξεύρεση της καλύτερης και οικονομικότερης λύσης. (Δεν γνωρίζουμε εάν στις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις, περιλαμβάνει την Γερακίνα, για την οποία έβαλε ανθρώπους της επιρροής του και τον Δήμαρχο Κορωπίου, να προσφύγουν υπέρ της κατασκευής εκεί του ΚΕΛ). 

Ακολούθησε διάλογος για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.