Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων μαθητών

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 διεξήχθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων μαθητών της Α΄θμιας και Β΄θμιας Δημόσια Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού.Πρώτος σε ψήφους για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης, ήρθε ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Κυνηγαλάκης από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου αφού  έλαβε το 64% της προτίμησης των Εκλεκτόρων ποσοστό ρεκόρ, δεύτερη ήρθε η κ. Δώρα Καμάρα από το Γυμνάσιο της Σαρωνίδας, τρίτη ήρθε η κ. Αθανασία Χίου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, τέταρτη η κ. Νανά Καρναμπάκου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, πέμπτος ο κ. Σπύρος Σιάχαλος από το Δημοτικό Σχολείο Παλαιάς Φώκαιας, έκτη η κ. Βίκυ Τροχίδου από το Γυμνάσιο Αναβύσσου, έβδομη η κ. Ήρα Γαλαντή από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, όγδοη η κ. Αγγελική Ταντούλου από το 2ο Γυμνάσιο Λαγονησίου και ένατος ο κ. Γιάννης Μακρής από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν πρώτος ο κ. Στέλιος Μοσχονησιώτης από το Δημοτικό Σχολείο Π.Φώκαιας, δεύτερη η κ. Μαρία Τσαλκιτζή από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου και τρίτος ο κ. Αντρέας Χατζηαντωνίου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου.

Στην Α΄θμια Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σαρωνικού εξελέγησαν πρώτος ο κ. Χάρης Κυνηγαλάκης από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου, δεύτερη η κ. Αθανασία Χίου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, τρίτη η κ. Ελένη Θωμά Παππά από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου, τέταρτη η κ. Ρία Χατζή από το Δημοτικό Σχολείο Κουβαρά και πέμπτος ο κ. Γιάννης Μακρής από το 3ο Δημοτικό Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου. 

Στην Β΄θμια Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σαρωνικού εξελέγησαν πρώτη η κ. Βίκυ Τροχίδου από το Γυμνάσιο Αναβύσσου, δεύτερη η κ. Δέσποινα Νικολαίδου από το 2ο Γυμνάσιο Λαγονησίου, τρίτος ο κ. Ηλίας Μωυσίδης από Λύκειο Αναβύσσου, τέταρτη η κ. Ρία Χατζή από το Δημοτικό Σχολείο Κουβαρά και πέμπτος ο κ. Μάρκος Πίρκολος από το Γυμνάσιο της Αναβύσσου.

Εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Αττικής εξελέγησαν πρώτη η κ. Βίκυ Τροχίδου από το Γυμνάσιο Αναβύσσου, δεύτερος ο κ. Χάρης Κυνηγαλάκης από το 3ο Δημοτικό Σχολέιο Λαγονησίου και τρίτη η κ. Ήρα Γαλαντή από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση είναι θεσμικό όργανο και μέλη της είναι όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού, όπου εκπροσωπούνται 11.000 γονείς του Δήμου!!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.