Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων μαθητών

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 διεξήχθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων μαθητών της Α΄θμιας και Β΄θμιας Δημόσια Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού.Πρώτος σε ψήφους για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης, ήρθε ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Κυνηγαλάκης από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου αφού  έλαβε το 64% της προτίμησης των Εκλεκτόρων ποσοστό ρεκόρ, δεύτερη ήρθε η κ. Δώρα Καμάρα από το Γυμνάσιο της Σαρωνίδας, τρίτη ήρθε η κ. Αθανασία Χίου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, τέταρτη η κ. Νανά Καρναμπάκου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, πέμπτος ο κ. Σπύρος Σιάχαλος από το Δημοτικό Σχολείο Παλαιάς Φώκαιας, έκτη η κ. Βίκυ Τροχίδου από το Γυμνάσιο Αναβύσσου, έβδομη η κ. Ήρα Γαλαντή από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, όγδοη η κ. Αγγελική Ταντούλου από το 2ο Γυμνάσιο Λαγονησίου και ένατος ο κ. Γιάννης Μακρής από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν πρώτος ο κ. Στέλιος Μοσχονησιώτης από το Δημοτικό Σχολείο Π.Φώκαιας, δεύτερη η κ. Μαρία Τσαλκιτζή από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου και τρίτος ο κ. Αντρέας Χατζηαντωνίου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου.

Στην Α΄θμια Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σαρωνικού εξελέγησαν πρώτος ο κ. Χάρης Κυνηγαλάκης από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου, δεύτερη η κ. Αθανασία Χίου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου, τρίτη η κ. Ελένη Θωμά Παππά από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου, τέταρτη η κ. Ρία Χατζή από το Δημοτικό Σχολείο Κουβαρά και πέμπτος ο κ. Γιάννης Μακρής από το 3ο Δημοτικό Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου. 

Στην Β΄θμια Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σαρωνικού εξελέγησαν πρώτη η κ. Βίκυ Τροχίδου από το Γυμνάσιο Αναβύσσου, δεύτερη η κ. Δέσποινα Νικολαίδου από το 2ο Γυμνάσιο Λαγονησίου, τρίτος ο κ. Ηλίας Μωυσίδης από Λύκειο Αναβύσσου, τέταρτη η κ. Ρία Χατζή από το Δημοτικό Σχολείο Κουβαρά και πέμπτος ο κ. Μάρκος Πίρκολος από το Γυμνάσιο της Αναβύσσου.

Εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Αττικής εξελέγησαν πρώτη η κ. Βίκυ Τροχίδου από το Γυμνάσιο Αναβύσσου, δεύτερος ο κ. Χάρης Κυνηγαλάκης από το 3ο Δημοτικό Σχολέιο Λαγονησίου και τρίτη η κ. Ήρα Γαλαντή από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση είναι θεσμικό όργανο και μέλη της είναι όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού, όπου εκπροσωπούνται 11.000 γονείς του Δήμου!!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.