Δράσεις του Eurolearning Αναβύσσου

 

Το EUROLEARNING Κε.Δι.Βι.Μ.2 Πρότυπο Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης και Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με έδρα στο Δήμο Σαρωνικού σας ενημερώνει για τις παρακάτω δράσεις, από τις οποίες άλλες είναι σε εξέλιξη και άλλες πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα:
1. Εγκρίθηκε η 3η περιόδος επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δασκάλους & Νηπιαγωγούς) και ως Κέντρο Στήριξης Επιμόρφωσης, του Μητρώου Κ.Σ.Ε, θα υλοποιηθούν εκ νέου προγράμματα εκπαιδευτικών στις ψηφιακές τεχνολογίες.
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.
Θα τειρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ με τίτλο «Προετοιμασία Μικροδιδασκαλίας για την Πιστοποίηση της Εκπαιδευτικής Επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π», , ενόψει εξαγγελίας του ΕΟΠΠΕΠ, νέου κύκλου Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας.
Tο πρόγραμμα απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (Άνεργοι – Εργαζόμενοι Εκπαιδευτές Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ι.Ε.Κ., κλπ) όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (άρθρο 67 του Ν. 4386/2016).

3. Άμεση έναρξη Τμημάτων για την επιμόρφωση Τεχνικών Ασφαλείας.
Το εξειδικευμένο σεμινάριο Β’ κατηγορίας διάρκειας 25 ωρών ολοκληρώνεται σε διάστημα πέντε ημερών και το αντίστοιχο της Γ’ κατηγορίας, διάρκειας 10 ωρών ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες.
Η διάρκεια της αναγκαίας εκπαίδευσης καθορίζεται από την κατηγορία επικινδυνότητας, στην οποία ανήκει η επιχείρηση και προσδιορίζεται βάσει των κωδικών δραστηριοτήτων στο έντυπο Έναρξης της Δ.Ο.Υ.

4. Συνεχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις για τα παρακάτω προγράμματα:
 ΕΦΕΤ
 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SECURITY

5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. Στόχος του προτεινόμενου προγράμματος είναι η παροχή εκπαίδευσης στους καταρτιζόμενους προκειμένου να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες και απαιτήσεις των ηλικιωμένων ως προς την παροχή υπηρεσίας.
Οι γνώσεις που αποκτούνται κατά την κατάρτιση έχουν ως βασικές ενότητες τις Πρώτες Βοήθειες, την Υγιεινή , την Ψυχολογία , την Νοσηλευτική θεωρία – δεοντολογία, την Ασφάλεια Ασθενούς, την Υγιεινή και Ασφάλεια, τους Εργονομικούς Κινδύνους, την Εκπαίδευση στην Εργοθεραπεία του προσωπικού φροντίδας ηλικιωμένων, τη Θέση Ανάνηψης και Τεχνικές Αντιμετώπισης θλαστικών τραυμάτων.

6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ. Απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο, με σκοπό να τον καταστήσουν ικανό να αναγνωρίζει και να αντιμετωπίζει απειλητικά και μη απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.
Τέτοια περιστατικά είναι η καρδιοαναπνευστική ανακοπή, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η έμφραξη της αναπνευστικής οδού, το κάταγμα ή η εξάρθρωση, η κρίση επιληψίας, η οξεία υποθερμία, αλλεργίες κ.α. Το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση περιστατικών σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη, την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση ειδικότερου εξοπλισμού όπως του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), για μια πιο βιωματική εκπαίδευση.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.