Διανομή τροφίμων σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες από το Σύλλογο Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής

Με επιτυχία στέφθηκε η 1η διανομή τροφίμων σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες – μέλη του Συλλόγου, στην Αν. Αττική. Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν:

Ζυμαρικά 672 τεμ. Χυμός Τομάτας 450 τεμ. Φακές 144 τεμ. Παρθένο Ελαιόλαδο 82 τεμ. Ρύζι 200 τεμ. Γάλα Εβαπορέ 528 τεμ. Αλεύρι 86 τεμ.  Τσουρέκια 95 τεμ.  

Ευχαριστούμε  θερμά όλους όσους συμμετείχαν  στην όλη προσπάθεια, όπου ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του στήριξε τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής « Αγ. Τερέντιος και Νεονίλλη », ώστε τα τρόφιμα να διανεμηθούν  τις πολύτεκνες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής, ενόψει του Αγίου Πάσχα.

Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Γονείς άνεργοι , παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας, προσπαθούμε καθημερινά καλύψουμε άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το δράσεις του Συλλόγου . 

Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται με γνώμονα την οικογένεια και το παιδι

Έδρα : Μαρκόπουλο Αττικής

Τηλ : 2299112133 – 6970078770

Φαξ : 2299112133

Email  : zxyrafi@yahoo.gr

Website : http://politeknoi-anatoliki-attiki.blogspot.gr/


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.