Δεν έχει λεφτά ο ΕΣΔΝΑ δεν λειτουργεί η Φυλή τα Σαββατοκύριακα

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου των Εργαζομένων, από το περασμένο Σαββατοκύριακο (13 Ιουνίου 2015), οι εργαζόμενοι του συνδέσμου απέχουν από την εργασία τους  κατά την διάρκεια των σαββατοκύριακων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση αυτή.

 

Παρ΄ όλα αυτά ο ΧΥΤΑ Φυλής λειτουργεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αναφέρει ανακοίνωση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, την οποία αποδίδει στις “διευκρινιστικές οδηγίες της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφορικά με την εφαρμογή των σχετικών με την υπερωριακή απασχόληση νόμων. Γι΄ αυτό έχει καθυστερήσει η καταβολή των υπερωριών των μηνών Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου στους εργαζομένους του ΕΔΣΝΑ.

Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, στο πλαίσιο τήρησης της νομιμότητας, καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την απόθεση των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής και θα ενημερώνει σχετικά τους δήμους.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.