Απολογισμός Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) και Παρουσίαση Νέων Δράσεων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Απολογισμός Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) και Παρουσίαση Νέων Δράσεων» από την Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας σε Απόρους (ΤΕΒΑ) και το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Σαρωνικού, συντονιστή της Κοινωνικής Σύμπραξης Ανατολικής Αττικής, με κεντρικούς ομιλητές τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σαρωνικού κ. Σταμάτη Γκίνη και την Υπεύθυνη του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, κα Μαργώνη.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των εθελοντών για τους στόχους και τα οφέλη του προγράμματος, τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, καθώς και όσες προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα.

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει δράσεις που προάγουν την κοινωνική συνοχή, συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε τοπικό επίπεδο από την Κοινωνική Σύμπραξη Αττικής, στην οποία συμμετέχουν ως εταίροι 13 Δήμοι και συγκεκριμένα, οι Δήμοι Αχαρνών, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Διονύσου, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων – Αρτέμιδος, Ωρωπού. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email teva.anattikis@gmail.com ή τηλεφωνικά 2299320300, καθώς και να «κατεβάσουν» την εφαρμογή, που έχει δημιουργηθεί για το πρόγραμμα, app-TEVA, η οποία είναι διαθέσιμη για κάθε είδους Smartphone (I Phone ή Android) ή tablet.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.