Ανοίξτε το Αθλητικό Κέντρο ΚΟΥΡΟΣ, τιμήστε τους Παππούδες μας

fashΣε μια προσφυγική πόλη σαν την Ανάβυσσο είναι απορίας άξιο γιατί η κοινοτική αρχή κρατάει κλειστό το Αθλητικό κέντρο Κούρος, το οποίο θα χωρούσε άνετα 2 με 3 χιλιάδες πρόσφυγες. Θα ήταν ένας άμεσος τρόπος να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες ως απόγονοι προσφύγων. Μάλλον θα έχουν “η κοινοτική αρχή” να διοργανώσουν καλοκαιρινούς χορούς και πανηγύρια για να τιμήσουν τους πρόσφυγες του 1921.

Αναστάσιος Τάτογλου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Ανοίξτε το Αθλητικό Κέντρο ΚΟΥΡΟΣ, τιμήστε τους Παππούδες μας”

  1. Ο/Η Τασος λέει:

    και μονο οτι ενδιαφερεσαι για τους τοιχους ενος κτηριου και οχι για τους συνανθρωπους σου πρεπει να σε βαζει σε σκεψεις. Πανω απο τον αθλητισμο προεχει ο πολιτισμος.Και πολιτισμος ειναι να μπορω να λεω στο παιδι μου οτι στο αθλητικο κεντρο πλεον κατοικουν ανθρωποι που εφυγαν απο την χωρα τους γιατι υπηρχε πολεμος και εμεις κανουμε τα παντα για να λιγοστεψουμε τον πονο τους.

    Είπε ο Κύριος: Γιατί, πείνασα και μου δώσατε να φάω, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με περιμαζέψατε, γυμνός και με ντύσατε, άρρωστος και μ΄ επισκεφθήκατε, φυλακισμένος κι ήρθατε να με δείτε

  2. Ο/Η Πανος λέει:

    Καλη η ιδεα σου αλλα μηπως σε πληροφορησαν για το τι εγινε στο τεκβοντο . Ακομα καθαριζει ο Δημος Παλαιου Φαληρου. Δεν ειμαι υπερ να δινονται τα αθλητικα κεντρα! Τι θα πεις σε ενα παιδι οτι το δωσαμε σε ενα προσφυγα, μεταναστη, λαθρομεταναστη και εσυ δεν εχεις δικαιωμα να αθληθεις. Η μηπως υπαρχουν εναλλακτικα κεντρα στο Δημο μας . Ανυπαρκτα και οπως ειπες κλειστα!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.