Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Σωφρόνη ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπούτσης.

Ανεξαρτητοποιήθηκε σύμφωνα με δήλωσή του, από τον Συνδυασμό του Σωφρόνη και εντάσσεται στο συνδυασμό του Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπούτσης.

Η πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί είχε γίνει γνωστή από τον Νοέμβριο του 2018, αλλά λόγω του ότι ο μισθός του Αντιδημάρχου ήταν αρκετά παχύς, το ανέβαλε. Έτσι εισέπραξε και το μισθό του Φεβρουαρίου 2019 ως Αντιδήμαρχος και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στις 13:00 ώρα εισέπραξε τον μισθό του Αντιδημάρχου και στις 13:30 ανεξαρτητοποιήθηκε. Άξιος ο μισθός του.

Εάν μπορούσε θα εισέπραττε και τον μισθό του Μαρτίου και του Απριλίου, αλλά στις 17 Μαρτίου ανακοινώνονται οι συνδυασμοί, οπότε κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο ακόμα και γι΄ αυτόν.
Κάποιος που δεν ξέρει πότε γίνεται γελοίος είναι πιο ευτυχισμένος από κάποιον που το ξέρει.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Σωφρόνη ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπούτσης.”

  1. Avatar Ο/Η Athinais λέει:

    Κάνω λάθος Αγαπητέ Αττικέ Παρατηρητή, στο σκεπτικό μου πως όσα μπουμπούκια δημιουργούσαν προβλήματα στον Δήμο, τους είχε μαζέψει ή άμεσα τους μάζευε ο Εθνομηδενιστής της συμμορίας αλ666, Φιλίππου ?

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.