Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων

ΣΥΡΙΖΑ ΚαλύβιαΣυνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 31 Αυγούστου, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων με βασικά θέματα συζήτησης τις τελευταίες κομματικές και πολιτικές εξελίξεις καθώς και την προετοιμασία για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των άλλων τονίστηκε ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα λάθη του, τις αδυναμίες του, τις αποτυχίες του,  αλλά και μετά τις αποχωρήσεις, βρίσκεται σε ένα σημείο επανεκκίνησης, που θα πρέπει να έχει ως στόχο τη φυγή προς το μέλλον και προπαντός τον μετασχηματισμό της κοινωνίας, ως μια αέναης διαδικασίας και όχι ως έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα.

Υπογραμμίστηκε ότι το μνημόνιο, μπορεί να αποτελεί προϊόν ωμού εκβιασμού, ωστόσο δεν μπορεί να αποτελέσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, διότι έτσι θα μείνουν ανεκπλήρωτες οι ελπίδες και οι προσδοκίες της κοινωνίας και η αξιοπιστία της ίδιας της Αριστεράς απέναντι στην κοινωνία. Τονίστηκε η ανάγκη όχι απλά να υπάρχει αλλά και να γίνει πράξη ένα παράλληλο πρόγραμμα, που θα οδηγεί στο δικό μας πρόγραμμα, στο Πρόγραμμα της Αριστεράς. Τέλος υπογραμμίστηκε η ανάγκη να επανακάμψει το κόμμα των μελών, που θα αφουγκράζεται και θα συνδέεται με την κοινωνία και τα κοινωνικά κινήματα, θα ακούει την κριτική τους και  τη φωνή τους.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ορίστηκε εκλογική επιτροπή, η οποία ανέλαβε να συντονίσει τις δράσεις της Οργάνωσης για τις επόμενες ημέρες της προεκλογικής περιόδου. Μαζί με τα μέλη της Οργάνωσης κατέθεσαν τις απόψεις τους ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, το μέλος της ΝΕ Αν. Αττικής Τάκης Πετρούλιας και ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων καλεί τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία (κεντρική πλατεία Καλυβίων), να συζητήσουν και να συντονιστούν όλοι μαζί στον αγώνα που με βεβαιότητα πιστεύουν ότι θα έχει νικηφόρα κατάληξη για τον τόπο, κοιτάζοντας μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων”

  1. Ο/Η DimitriosA λέει:

    Βίρα τις άγκυρες !
    εμπρός να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ.
    Ευτυχώς που το καταλάβατε βλάκες…έστω και την τελευταία στιγμή.
    Το θέμα είναι τώρα …το ποιός θα σας εμπιστευθεί!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.