Αναβαθμίζονται οι σχολικές μονάδες και οι αθλητικές υποδομές στον Δήμο Σαρωνικού

dimarxos_perifereiako symvoulioΣτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής συμμετείχε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, όπου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο 3 Προγραμματικές Συμβάσεις εκτέλεσης τριών έργων βελτίωσης και αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων και σχολικών υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000€.

Οι Προγραμματικές Συμβάσεις ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Σαρωνικού αφορούν σημαντικά έργα στον τομέα της παιδείας, τα οποία οι κάτοικοι, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές επιζητούν έντονα αρκετά χρόνια. Λόγω της σπουδαιότητας των έργων, παρέστη ο ίδιος ο Δήμαρχος Σαρωνικού στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Στην παρέμβαση του ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Περιφερειάρχη κα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου, την Αντιπεριφερειάρχη κα Λάσκαρη – Κρασοπούλου, το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις τεχνικές υπηρεσίες για τη θετική έγκριση και την υπογραφή των συμβάσεων, αλλά και την προτεραιότητα που έδωσαν στα συγκεκριμένα έργα. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συμβάλλουμε στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας ως Δημοτική Αρχή, προσφέροντας τους αξιοπρεπείς αθλητικούς χώρους, οι οποίοι θα πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές αλλά και σχολικά κτίρια σύγχρονα και αναβαθμισμένα. Τόσο οι εκπαιδευτικοί, όσοι και οι μαθητές και οι γονείς τους πρέπει να νοιώθουν ασφαλείς και να αφοσιώνονται στις σπουδές τους. Σήμερα, νοιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί βάζουμε ένα ακόμα λιθαράκι στο θεμελίωμα της γνώσης και της μάθησης. Με τα έργα αυτά γίνεται η αρχή προς τη νέα εποχή και σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως, γιατί συνεισφέρετε κι εσείς σ’ αυτή την προσπάθεια», σημείωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης.

Τα έργα για τα οποία εγκρίθηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις είναι τα εξής: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου ΠΑΟ Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού», συνολικού προϋπολογισμού 506. 354, 28 €, ¨Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Δ.Δ. Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού» συνολικού προϋπολογισμού 369.907, «Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαυλίων Δήμου Σαρωνικού», συνολικού προϋπολογισμού 542.212,63€.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.