Ανάβυσσος: Kαρτέρι ληστών σε 58χρονο έξω από το σπίτι του

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που του συνέβη ο 58χρονος άνδρας στην Ανάβυσσο. Ξύπνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής για να πάει στη δουλειά του και μόλις άνοιξε την εξώπορτα του σπιτιού του βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις κουκουλοφόρους οι οποίοι τον αιφνιδίασαν.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, σπρώχνοντάς τον οι θρασύτατοι ληστές τον έσπρωξαν πάλι μέσα στο σπίτι, τον έβαλαν να γονατίσει και του έδεσαν με μονωτική ταινία τα χέρια ενώ τον φίμωσαν.

Παράλληλα εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρά του και ξύπνησαν με βίαιο τρόπο και τη γυναίκα του 58χρονου η οποία σαστισμένη δεν αντιστάθηκε ενώ το ίδιο έπραξαν και με τον γιο του.

Κρατώντας και τους τρεις ακινητοποιημένους οι τέσσερις κουκουλοφόροι έκαναν το σπίτι άνω – κάτω και τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να βρουν και να αρπάξουν 300 ευρώ και στη συνέχεια να το βάλουν στα πόδια.

Ο 58χρονος κατήγγειλε το βίαιο περιστατικό στην αστυνομία όμως για μιαν ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι και η Ανάβυσσος βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο αδίστακτων ληστών με την πολιτεία να μην είναι σε θέση να προστατεύσει τους πολίτες!

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.