Ακύρωση παραδοσιακών πανηγυριών στο Δήμο Σαρωνικού Οι αντίστοιχες δαπάνες θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου

Την ακύρωση των παραδοσιακών πανηγυριών που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Σαρωνικού για το φετινό καλοκαίρι, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου, κ. Γιώργου Σωφρόνη, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, 30 Ιουλίου, αποφασίστηκε η ακύρωση των παρακάτω εκδηλώσεων:

  • 5 Αυγούστου στα Καλύβια, ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ
  • 14 Αυγούστου στην Πέτα Κουβαρά, ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
  • 26 Αυγούστου στην Παλαιά Φώκαια, ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ  

Το ποσό των 15.000 ευρώ, που θα στοίχιζε συνολικά η υλοποίηση των τριών εκδηλώσεων, θα κατατεθεί από το Δήμο Σαρωνικού στον ειδικό λογαριασμό που έχει συσταθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.