Ακρόπολη – Σούνιο με ορθοπεταλιές

ποδηλάτεςΠερισσότεροι από 200 ποδηλάτες που συμμετείχαν στον αγώνα «Attica 3 Races», κάλυψαν χθες την απόσταση που συνδέει τον ιερό βράχο της Ακρόπολης με τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργάνωσαν ένα συναρπαστικό αγώνα.

Η εκκίνηση για τον ποδηλατικό αγώνα αντοχής 69 χιλιομέτρων δόθηκε στις 9 χθες το πρωί, έξω από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Στα πρώτα 25 χιλιόμετρα της διαδρομής μέχρι τη Βάρκιζα πήγαιναν όλοι οι αθλητές μαζί, ενώ τα υπόλοιπα 44 χιλιόμετρα μέχρι το Σούνιο αποτέλεσαν το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο τερματισμός έγινε στο Σούνιο, όπου και απονεμήθηκαν τα μετάλλια και κύπελλα στους νικητές από την πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ. Παναγιώτα Ψαράκη.

Στον αγώνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες άνω των 19 ετών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.