Αίτημα προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Αττικής

Με μήνυμά τους που έστειλαν στον Αττικό Παρατηρητή, πολίτες – ψηφοφόροι, παρακαλούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής, κατά την ψηφοφορία για το 4ο μνημόνιο, να σηκώνονται όρθιοι και να φωνάζουν δυνατά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ώστε να τους παίρνει καθαρά η κάμερα και να κρατηθεί το video ως ιστορικό ντοκουμέντο.  Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής με την σειρά της φωτογραφίας είναι: Πάνος Σκουρολιάκος,  Γιάννης Δέδες, Γιώργος Πάντζας, Αριστείδης Μπαλτάς, και Νάσος Αθανασίου.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ , αναφέρουν στο μήνυμά τους, ότι θέλουν το video της ψηφοφορίας για να θυμούνται την μεγαλύτερη πολιτική απάτη της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας,  όπως το σκίσιμο των μνημονίων, τη 13 σύνταξη, τον κατώτερο μισθό στα 781€, το αφορολόγητο στις 12.000€, την διαγραφή των δανείων, τις Γερμανικές αποζημιώσεις και όλα τα χονδροειδέστατα ψέματα  με τα οποία φλόμωσαν τον λαό προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά.  Είναι αυτοί που θα ψηφίσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις, προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια, αφού χωρίς αυτά χάνονται τόσο ο παχυλός μισθός όσο και η «λάμψη» που τον συνοδεύει. Αυτοί που δήλωναν πενιχρά έως αστεία εισοδήματα μέχρι να εκλεγούν και τώρα θα ψηφίσουν οτιδήποτε (κάποιοι και με τα δύο χέρια) προκειμένου να διατηρήσουν τον μισθό τους. Απατεώνες που κάνουν ακόμα και τον Σώρρα να ωχριά μπροστά τους.

Το μήνυμά τους προς τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ καταλήγει: Ραντεβού στα εκλογικάδικα. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Αίτημα προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Αττικής”

  1. Ο/Η SYRIANOS λέει:

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

  2. Ο/Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

    Ψηλά τα χέρια ΡΕΜΑΛΙΑ να σας βλέπουμε

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.