Έξι χρόνια από την εξαφάνιση του Γ. Ποθητού στη Ραφήνα και το μυστήριο παραμένει!

Έξι χρόνια πέρασαν από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Ραφηνιώτη Γιώργου Ποθητού 60 χρόνων τότε, ταμία του Δήμου Αρτέμιδος – Σπάτων και το μυστήριο παραμένει καθώς κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί με αυτόν τον άνθρωπο.Το αυτοκίνητό του ένα υβριδικό ασημί Τογιότα Πρίους με αριθμό κυκλοφορίας ΙΕΑ- 8073, βρέθηκε από ένα φίλο του το επόμενο πρωί ξεκλείδωτο, με την πόρτα του συνοδηγού μισάνοιχτη και χτυπημένο σε 300 μέτρα απόσταση από το σπίτι του.
Η οικογένειά του τον καλούσε συνέχεια στο κινητό. Το βράδυ γύρω στις 10.30 το κινητό έκλεισε και το στίγμα που έδειξε η κεραία, ήταν στην Καλλιτεχνούπολη στους πρόποδες της Πεντέλης.
Παρά τις εκκλήσεις της συζύγου του, αλλά και από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, χάρη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, εντούτοις οι έρευνες, απ όσο τουλάχιστον ξέρουμε έπεσαν στο κενό!

Η σύζυγος βρήκε αυτό που δεν εντόπισε η σήμανση…

Αυτό που προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, είναι η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή από τη σύζυγο του αγνοούμενου.
Το πορτοφόλι του βρισκόταν μέσα στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε ερευνήσει η σήμανση χωρίς όμως να το βρει! Το πορτοφόλι εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα επτά μήνες μετά την εξαφάνιση. Η σύζυγος του Γιώργου Ποθητού το παρέδωσε στης αρχές για έρευνα.
Μια υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο, παραμένει στο σκοτάδι και ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένας άνθρωπος.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»…

Το μοιραίο λάθος των δραστών;

Ένα στοιχείο που κανείς δεν πρόσεξε, ήρθε στο φως.
Εξαφάνισαν τον οδηγό, εγκατέλειψαν βιαστικά το αυτοκίνητο του και δεν σκέφτηκαν να σβήσουν τα ίχνη τους, που τώρα «μιλάνε»…
Δύο χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του Γιώργου Ποθητού, οι ελπίδες των συγγενών του αναπτερώθηκαν…
Το κινητό του τηλέφωνο που απέσπασαν αυτοί που τον εξαφάνισαν, έδωσε στίγμα και  έδειξε τον κάτοχο…
Οι συγγενείς ζητάνε να αξιολογηθεί από τις Αρχές, να δοθούν απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.