Έναρξη μελισσοκομικού σεμιναρίου «Μελισσοκομία – Περιβάλλον 2016»

 

μελισσοκόμοςΟ Μελισσοκομικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σαρωνικού “Το Κεντρί”, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή νέου μελισσοκομικού σεμιναρίου.

Η έναρξη ορίζεται στις 14 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00-21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου και θα περατωθεί την 6 Φεβρουαρίου.

Τα θέματα προς ανάπτυξη θα είναι “Σύγχρονη μελισσοκομία και τεχνικές – Επαγγελματική κατάρτιση- Μελισσοκομικοί χειρισμοί – Βασσιλοτροφία – Μάρκετινγκ – Ασθένειες Μελισσών – Αρωματικά φυτά – Μόλυνση του Περιβάλλοντος – Νομοθεσία περί Δασών – Πυρόσβεση – Γενικά θέματα Πρώτων Βοηθειών σε πλήρη κύκλο”.

Τα μαθήματα θα διδάξουν Καθηγητές Πανεπιστημίου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,και γνωστοί αξιόλογοι Καθηγητές από ΕΛΓΟ Δήμητρα όπως η κ.Γούναρη κ.λ.π. Επίσης θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το Υπουργείο Περιβάλλοντος – Δ/νση Δασικής Υπηρεσίας,Πυροσβεστικής και Δασονόμοι των περιοχών.

Τα μαθήματα Πρώτων βοηθειών (πλήρη κύκλο), θα αναπτύξουν ειδικοί πιστοποιημένοι επιστήμονες, της Ευρωπαϊκής επιτροπής Πρώτων Βοηθειών ,θα δοθεί για το σκοπό αυτό ειδική βεβαίωση. Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη, με πληρωμή μόνο της συνδρομής του έτους 2016. Μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και μη μέλη του συλλόγου, πληρώνοντας την συνδρομήτου τρέχοντος έτους και γίνουν μέλη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα.κιν. 6999936775-6999244444,Πρόεδρο του συλλόγου κ.ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη. Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.