Έκλεισε το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους 2016-2017» του Δήμου Μαρκοπούλου!

Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε και φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους 2016-2017». Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, πλημμύρισε με πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωση, χαρίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα σε όλους τους συμμετέχοντες, για τις γυμναστικές τους επιδείξεις και τις πολιτιστικές τους ενασχολήσεις.

Στην εκδήλωση, μια διοργάνωση από τον Δήμο Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), συμμετείχαν περισσότεροι από τετρακόσιοι, από τους περίπου χίλιους συμπολίτες, που έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» το περασμένο έτος, αποτελώντας άλλωστε, το επιστέγασμα της προσπάθειάς τους! 

Πολλά χαμόγελα, κέφι, χαρά, εντυπωσιακές χορογραφίες, αθλητικό πνεύμα, Αθλητισμός και Πολιτισμός, είναι οι λέξεις που συμπυκνώνουν το νόημα της μεγάλης αυτής Γιορτής!

Το Κλειστό Γυμναστήριο ήταν διακοσμημένο με καλλιτεχνικά έργα, που  είχαν ετοιμάσει τα Τμήματα Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης, με την επιμέλεια της κας Ευδοκίας Μεθενίτη, ενώ στην είσοδο, υπήρχαν και προβολές των έργων, μέσω προτζέκτορα. Επιπλέον, οι «οι μικροί μας φίλοι» μπορούσαν να ζωγραφίσουν ελεύθερα, σε ένα μεγάλο χαρτί, στην είσοδο του Γυμναστηρίου.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αναδεικνύει κυριαρχικά, ως προτεραιότητά της, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό στον τόπο μας, δύο από τις σημαντικότερες διαχρονικές αξίες, που παραδίδουν μαθήματα ζωής για τον αλληλοσεβασμό, την συνειδητή πειθαρχία, την δημιουργικότητα και την συνεργασία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», αξίζει ακόμη σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της μεγάλης αυτής εκδήλωσης και ιδιαίτερα, στην Παιδίατρο κα Γαρυφαλλιά Κυρούση, που «κάλυψε» ιατρικά την εκδήλωση, σε όλους τους Εθελοντές και το Προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου, στο Προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», καθώς επίσης και στην Τροχαία Κερατέας, που ανέλαβε την διευθέτηση της κυκλοφορίας, στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, επί της λεωφόρου Σουνίου.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων, σε όλους τους συμμετέχοντες. Τις απονομές πραγματοποίησαν: Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Φάνης Σταμπέλος, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου κος Γιάννης Πολίτης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κα Μπίλυ Δρίτσα, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμου Μαρκοπούλου και Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κος Νίκος Ορφανός, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Ζωή Γιαννάκη, η τ. Αντιδήμαρχος κα Μαρία Κιμπιζή και η Αντιπρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ. κα Σοφία Μουλά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για του χρόνου!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.