Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ενημερώνει τους Δημότες για το Αποχετευτικό

ΚΕΛ ΣαρωνικούΟ Δήμος Σαρωνικού ξεκινά διαδικασία ενημέρωσης των δημοτών σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης του Αποχετευτικού. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Καλύβια, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου (Αθηνών και Ρήγα Φεραίου).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, θα παρουσιάσει την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, με στόχο να δοθεί ολοκληρωμένη, οριστική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης

Ο κ. Σωφρόνης ανέφερε σχετικά: «Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους κατοίκους κάθε περιοχής για τον σχεδιασμό επίλυσης του αποχετευτικού, με έγκυρο, υπεύθυνο και τεκμηριωμένο τρόπο. Με σύμμαχο τον ενημερωμένο και ενεργό πολίτη θα προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά, για να δώσουμε λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – ζήτημα που απασχολεί τον τόπο μας.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.