Λήψη μέτρων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

160903Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) για σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2016, προβλέπεται Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς [κατηγορία Κινδύνου 4] για την Περιφερειακή Ενότητα  Ανατολικής Αττικής.

Σε εφαρμογή λήψης έκτακτων μέτρων λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς ενεργοποιείται η υπ’ αρ. 133053/361/12-07-2016 (ΑΔΑ:  7Θ0Γ7Λ7-60Τ) Απόφαση, βάσει της οποίας εφαρμόζεται το μέτρο της προληπτικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και «ευπαθείς» περιοχές, λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς. Η απαγόρευση αφορά την ημέρα πρόβλεψης και έχει ισχύ από την 7η πρωινής ταύτης έως την 7η πρωινής της επομένης.

Παρακαλούμε άμεσα για τις δικές σας ενέργειες όπως την διατήρηση της ανάλογης ετοιμότητας για την λήψη των αναγκαίων προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων, στην περιοχή αρμοδιότητάς σας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.