Γελοιοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κατσίκη, τα περί τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του.

Έσπευσε να καταγγείλει τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ της Περιφέρειας Αττικής Κατσίκης. Όπως είπε, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ,  εδώ και μέρες δέχεται τηλεφωνικές απειλές με αφορμή τη συμφωνία για το Μακεδονικό, υπονοώντας ότι τον απειλούν κάποιοι διαφωνούντες με την συμφωνία των Πρεσπών. Απειλές τις οποίες ήδη έχει γνωστοποιήσει στον Πάνο Καμμένο ζητώντας την παρέμβαση της εισαγγελίας.

Ήρθε όμως στη δημοσιότητα ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα των γνωστών μπαχαλάκιδων “Ρουβίκωνας”, στην οποία υποστηρίζει ότι «σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές».

Η ανακοίνωση αυτή εκθέτει τον βουλευτή Κατσίκη, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το περιστατικό βρήκε ευκαιρία να μιλήσει σε πλήθος μέσων ενημέρωσης στα οποία συνέδεσε την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του. Τελικά απ’ ότι φαίνεται η επίσκεψη του Ρουβικωνα, έχει σχέση με τα «σενάρια περί αποστασίας» ώστε να λάβει ένα μηνυμαγια το τι τον περιμένει και αυτόν και τους εναπομείναντες βουλευτές των ΑΝΕΛ, εάν αποφασίσουν να ρίξουν την Κυβέρνηση.

Και βέβαια στο κενό πέφτουν και τα ανάλογα σχόλια του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.