Απάντηση Δημάρχου Σαρωνικού στην ανεξαρτητοποίηση του κ. Μποστανίτη Αντώνη

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Μποστανίτη από την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας και σημερινής Διοίκησης του Δήμου είναι αδικαιολόγητη. Στη δήλωσή του δεν αναφέρει συγκεκριμένους λόγους,  που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή. Οι γενικόλογες και ηθικολογικές αναφορές για να δικαιολογηθούν πολιτικές αποφάσεις, όποια βαρύτητα κι αν έχουν αυτές, όλοι γνωρίζουμε ότι όταν γίνεται επίκλησή τους, κρύβουν στην πραγματικότητα  προσωπικά κίνητρα.

Ως επικεφαλής της παράταξης, αλλά και ως Δήμαρχος που διαθέτει ισχυρή λαϊκή εντολή για να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφιστήκαμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσω απέναντι στις πιέσεις και τις προσωπικές επιδιώξεις κανενός.

Για μένα προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του έργου που ως Διοίκηση έχουμε αναλάβει. Είμαστε σε καλό δρόμο, κάτι που αναγνώρισαν και οι εκατοντάδες συμπολίτες μας πριν μερικές εβδομάδες στην εκδήλωση απολογισμού που πραγματοποιήσαμε.

Με οδηγό την λαϊκή εντολή, συνεχίζω την προσπάθειά μου.

Ο κ. Μποστανίτης «ξέχασε» πως εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε, κι όχι ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Θα ήταν πολιτικά έντιμο εφόσον διαφωνεί πολιτικά, να έχει παραιτηθεί από σύμβουλος και να παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα. Προφανώς η διαφωνία του δεν είναι πολιτική, αλλά προσωπική. Όμως έχει χρέος να βάλει τα προσωπικά του συμφέροντα κάτω από τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας. Με τη στάση και συμπεριφορά του, ουσιαστικά υποκλέπτει την ψήφο των πολιτών που τον εμπιστεύθηκαν.

Όλοι μας θα κριθούμε στο τέλος της θητείας μας, από τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΩΦΡΟΝΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.