Όλα τα παιδιά νικητές σήμερα 1 Ιουνίου 2017 στο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για μαθητές Δημοτικού  στο Δημοτικό Γήπεδο Σαρωνικού Αναβύσσου

Με επιτυχία και μεγάλο ενθουσιασμό από τα παιδιά ολοκληρώθηκε σήμερα 1 Ιουνίου 2017 το μονοήμερο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Γήπεδο Σαρωνικού Αναβύσσου, που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου, Δημοτικού Σχολείου Π. Φώκαιας και Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας.

Τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:

  • ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ                     ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ
  • ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ                 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
  • ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ                       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ                 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Χαρίτο, δίνοντας την υπόσχεση ότι κατά την διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς θα διοργανωθεί Ετήσιο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για τους μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σαρωνικού.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.