“Χυδαία” επίθεση του Νίκου Πουλόπουλου, σε βάρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλυβίων

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων

“Χυδαία” λεκτική επίθεση εκ μέρους  του δημότη Νίκου Πουλόπουλου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλυβίων, κατάγγειλε ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Κολαξής.

Ο Πρόεδρος με έγγραφη ανακοίνωσή του ανάφερε, ότι Κοινοτικός Σύμβουλος αλλά και ολόκληρο το Κοινοτικό Συμβούλιο δέχτηκε έργω και λόγω εξύβριση από τον Δημότη, ο οποίος μάλιστα αυτοδιαφημιζόταν τότε ως υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, αλλά κατέληξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Φιλίππου. 

Η ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινότητας κ. Μάκη Κολαξή έχει ως εξής: 

«Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Πουλόπουλο.»

Στις 26 Μαρτίου 2018 κατά τη διάρκεια του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων που θύμιζε το “Δημοτικό Συμβούλιο” της 3ης Νοεμβρίου 2017, τέως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σαρωνικού με το συνδυασμό της κυρία Χριστοφάκη και φέρελπις  κατά δήλωση του “σωτήρας” του Δήμου, που ασκεί το λειτούργημα του Ιατρού ως Ελ. Επαγγελματίας, επιτέθηκε λεκτικά  με χυδαίο τρόπο σε όλο το Τοπικό Συμβούλιο και ακόμη πιο χυδαία σε συγκεκριμένο Τοπικό Σύμβουλο.

Μετά από τους αποτρόπαιους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε ο Κος Πουλόπουλος προς τον Σύμβουλο του Τοπικού Συμβουλίου παρ’ όλο που του ζητήθηκε να ανακαλέσει τρεις φορές, όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά απευθύνθηκε σε όλο το Τοπικό Συμβούλιο δια ανοικτής παλάμης λέγοντας «δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα».

Δυστυχώς για αυτόν, η πορεία του καθενός είναι γνωστή στους Δημότες αυτού του τόπου και γνωρίζουν πολύ καλά ποιος τους εκπροσωπεί ανιδιοτελώς και ποιος αναζητά αφορμές για να αποκομίσει κάθε είδους οφέλη…

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον εν λόγω κύριο ότι ούτε οι απειλές, ούτε οι ύβρεις είναι ικανές να μας αποτρέψουν από το να υπηρετούμε το κοινό συμφέρον και όχι τα μικροσυμφέροντα ορισμένων, όπως (εξ ιδίων κρίνοντας τα αλλότρια) απαιτούσε κραυγάζοντας ο εν λόγω ‘’κύριος’’ στο συγκεκριμένο Τοπικό Συμβούλιο.

Τον παραδίδουμε στη κρίση των Δημοκρατικών πολιτών και ελπίζουμε να υλοποιήσει την δήλωσή του να κατέλθει υποψήφιος, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να του δώσουν την απάντηση που του αρμόζει. 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων   

ΚΟΛΑΞΗΣ Γεράσιμος    

Σ.Σ. Είναι περίεργη η αναφορά στην ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινότητας Καλυβίων, στον συνδυασμό της κας Χριστοφάκη(!).

Ο εν λόγω Δημότης υπήρξε πράγματι Δημοτικός Σύμβουλος Σαρωνικού, εκλεγείς το 2010 με το ψηφοδέλτιο της κας Χριστίνας Χριστοφάκη “Ζούμε Μαζί στον Δήμο Σαρωνικού”, ενώ ήταν συμβασιούχος στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Στο μισό σχεδόν της θητείας του (2012), και ενώ είχε λήξει η σύμβασή του με το Κέντρο Υγείας, ανεξαρτητοποιήθηκε και υποστήριζε την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου υπό τον κ. Πέτρο Φιλίππου.  

Αυτό ως υπενθύμιση, γιατί η αναφορά στην κα. Χριστοφάκη μοιάζει σαν να θέλει να την συνδέσει με την χυδαία συμπεριφορά του Πουλόπουλου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to ““Χυδαία” επίθεση του Νίκου Πουλόπουλου, σε βάρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλυβίων”

 1. Ο/Η kaliviotis λέει:

  Ας μάθει πρώτα ο κος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καλυβίων να γράφει σωστά ελληνικά και μετά (με περίσσια αμετροπέπεια , παρόμοια αυτής του κου Δημάρχου Σαρωνικού) να τα βάζει με επιστήμονες που (αν μη τι άλλο )διαθέτουν ακαδημαική μόρφωση και το κυριότερο, έχουν εργαστεί στη ζωή τους!

  Η ουσία όμως είναι αλλού.

  Πως τον τελευταίο καιρό στον Σαρωνικό κάτι αλλάζει.

  Είναι ξεκάθαρο ότι ο…γιάπης Δήμαρχος και το ετερόκλητο πολιτικό(;) του”σινάφι” είναι πλέον (και από πολύ νωρίς μάλιστα) στριμωγμένοι στη..γωνία.

  Εχουν προ πολλού χάσει την πολιτική τους νομιμοποίηση.
  Αρχίζουν καθώς φαίνεται, να χάνουν και την ψυχραιμία τους.

  Είναι ολοένα και πιο απομονωμένοι από τον κοινωνικό ιστό και τα προβλήματά του απλού πολίτη.

  Οχι μόνον διότι δεν είναι ικανοί να τα αντιληφθούν και να τα αντιμετωπίσουν ως αιρετοί του εκπρόσωποι, αλλά, πολύ απλά, διότι το ενδιαφέρον τους είναι μονίμως στραμμένο αλλού..

  Ο “νοών νοείτο” !

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.